luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

FILM: Déu ja ha arribat-DIOS YA LLEGÓ/GOD HAS ARRIVED/भगवान यहाँ है

EXPLICANT

  • Un pare i un fill comparteixen un moment íntim en el temps de com aquest pare troba Déu. Una recerca que va començar a Mèxic i va culminar a l’Índia, a les muntanyes de Rajasthan. Una bella història narrada per aquest pare al seu fill (i a nosaltres el públic). Descriu les situacions actuals en el món d’avui i les coses que han de venir per a tota la humanitat. Una experiència reveladora amb un missatge piadós per a tothom. Aquesta pel·lícula està dirigida pel cineasta mexicà John Urich Sass. Una història inspiradora.

Un padre y un hijo comparten un momento íntimo en el tiempo de cómo este padre encuentra a Dios. Una búsqueda que comenzó en México y culminó en India, en las montañas de Rajasthan. Una hermosa historia narrada por este padre a su hijo (y a nosotros el público). Describe las situaciones actuales en el mundo de hoy y las cosas que están por venir para toda la humanidad. Una experiencia reveladora con un mensaje piadoso para todo el mundo. Esta película está dirigida por el cineasta mexicano John Urich Sass. Una historia inspiradora.

A father and son share an intimate moment in time of how this father finds God. A search that started in Mexico and culminated in India, in the mountains of Rajasthan. A beautiful story narrated by this father to his son (and to us the audience). He describes the current situations in the world today, and of the things that are about to come for all of humanity. An eye-opening experience with a Godly message for the entire world. This movie is directed by the Mexican Film Maker John Urich Sass. An inspiring story.

भगवान यहाँ है

एक पिता और पुत्र इस समय एक अंतरंग क्षण साझा करते हैं कि यह पिता भगवान से कैसे मिलता है.

एक खोज जो मैक्सिको में शुरू हुई और भारत में समाप्त हुई, राजस्थान के पहाड़ों में। एक खूबसूरत कहानी इस पिता ने अपने बेटे को सुनाई (और हमें दर्शकों को)। वह आज दुनिया में वर्तमान परिस्थितियों का वर्णन करते हैं, और उन चीजों के बारे में जो मानवता के लिए आने वाली हैं। संपूर्ण विश्व के लिए एक ईश्वरीय संदेश के साथ एक आंख खोलने वाला अनुभव। इस फिल्म का निर्देशन मैक्सिकन फिल्म मेकर जॉन यूरिच सैस ने किया है। एक प्रेरक कहानी।

finalflors llarc blanc 

One comment on “FILM: Déu ja ha arribat-DIOS YA LLEGÓ/GOD HAS ARRIVED/भगवान यहाँ है

  1. Retroenllaç: ANTOLOGIA: Coneixent Déu/Knowing God/Conociendo a Dios | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: