luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Me atma hum में आत्मा हम Sóc lànima/I am the soul/Soy el alma

Me atma hum में आत्मा हम Sóc l’ànima

maxresdefault

 

Una de les coses que causa més patiment, és l’apego.., allò que el faig el meu bastó en la vida, i després , si el perdo, no sé caminar sense tentinejar.

PUNTS 19/1/21: *L’apego només hauria de ser a coses imperibles, no pas a coses peribles.*

El cos, l’amistat, la parella, un fill, la riquesa, la casa, el cotxe, la mascota, una feina, una posició, etc., tot es pot perdre o tot dura el que dura. Per això, la verdadera adhesió només s’hauria de posar en allò que mai es pot esfumar. L’ànima és imperible, Déu és imperible perquè com a Ànima també té l’eternitat per naturalesa. El meu cos també es fondrà un dia o altre, per tant, per què no apegar-me a això que que sóc: “me atma hum”, l’únic que perdurarà a través dels temps, els signes y les diverses religions? Perquè no aferrar la meva mà a la mà que mai s’esvairà, la de Déu?

Me atma hum में आत्मा हम I am the soul

atma

One of the things that causes the most suffering is attachment.., that which I turn into my cane, in life, and then, if I lose it, I don’t know how to walk without staggering.

POINTS 1/19/21: * Attachment should only be to imperishable things, not to perishable things. *

The body, the friendship, the partner, a child, the wealth, the house, the car, the pet, a job, a position, etc., everything can be lost or everything lasts as long as it lasts. Therefore, the true adhesion should only be put in that which can never be vanished. The soul is imperishable, God is imperishable because, as Soul, also has the eternity by nature. My body will also melt one day or another, therefore, why not get attached to that which I am “me atma hum”, the only thing that will last through the times, the signs and the various religions? Why not truss up my hand to the hand that will never fade, God’s?

Me atma hum में आत्मा हम Soy el alma

8543789Una de las cosas que causa más sufrimiento, es el apego.., aquello que hago mi bastón en la vida y luego, si lo pierdo, no sé caminar sin tambalear.

PUNTOS 19/1/21:  * El apego sólo debería ser a cosas imperecederas, no a cosas perecederas. *

El cuerpo, la amistad, la pareja, un hijo, la riqueza, la casa, el coche, la mascota, un trabajo, una posición, etc., todo se puede perder o todo dura lo que dura. Por eso, la verdadera adhesión sólo se debería poner en aquello que nunca se puede esfumar. El alma es imperecedera, Dios es imperecedero porque como Alma también tiene la eternidad por naturaleza. Mi cuerpo también se fundirá un día u otro, por lo tanto, por qué no apegarme a eso que soy “me atma hum”, lo único que perdurará a través de los tiempos, los signos y las diversas religiones? Porque no aferrar mi mano a la mano que nunca se desvanecerá, la de Dios?

campanetes

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: