luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

🌟NADAL🌟/🌟CHRITSMAS🌟/🌟NAVIDAD🌟

cançó: Tot i que el món pugui apartar-se, nosaltres no ens apartarem de Tu

Qui és Ell, qui som nosaltres? No és algú que va néixer en una forma humana. Ell és el Pare i la Mare de les ànimes, nosaltres que sí naixem en forma humana. Déu està exempt de les penúries i de les alegries del món terrenal igual com ho fan les ànimes missatgeres entrant en un cos aliè, per a establir una religió. Però a diferència de elles, Ell no torna a la Terra, al seu propi cos, no neix, per mantenir la religió que va establir mitjançant el cos d’un altre. Per això se Li diu l’Ànima Suprema, el Punt de referència per tornar a recordar qui i què som: ànimes. El Nadal és un recordatori de que tots som llum, i recordant ser ànimes ens n’adonem, doncs les ànimes som punts infinitesimals de llum.

song: Although the world may turn away, we will not turn away from You

Who is He, who are we? He is not someone who was born in a human form. He is the Father and Mother of souls, we, yes who are born in human form. God is exempt from the hardships and joys of the earthly world just as the messenger souls do entering a alien body, to establish a religion. But unlike them, He does not return to Earth, to his own body, he is not born, to maintain the religion that he established through the body of another. That is why he is called the Supreme Soul, the Reference Point to recall who and what we are: souls. Christmas is a reminder that we are all light, and remembering to be souls we realize of it, because souls are infinitesimal points of light.

canción: Aunque el mundo pueda apartarse, nosotros no nos apartaremos de Ti

¿Quién es Él, quiénes somos nosotros? No es alguien que nació en una forma humana. Él es el Padre y la Madre de las almas, nosotros que sí nacemos en forma humana. Dios está exento de las penurias y de las alegrías del mundo terrenal al igual que lo hacen las almas mensajeras entrando en un cuerpo ajeno, para establecer una religión. Pero a diferencia de ellas, Él no vuelve a la Tierra, a su propio cuerpo, no nace, para mantener la religión que estableció mediante el cuerpo de otro. Por eso se le llama el Alma Suprema, el Punto de referencia para volver a recordar quiénes y qué somos: almas. La Navidad es un recordatorio de que todos somos luz, y recordando ser almas nos damos cuenta de ello, pues las almas somos puntos infinitesimales de luz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: