luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

कुम्भा मेला/Kumbhamela/Festival d’aigua/Water festival/Festival de agua

Haridwar, 14 de abril de 2010: Los peregrinos se encuentran para el tercer Shahi Snan en Har ki Pauri para tomar el último baño real en el Ganges. Una imagen del documental “Amrit néctar de la inmortalidad”.1​ De Coupdoeil, CC BY-SA 3.0,

Cada dotze anys, entre gener y juliol quatre vegades a:

a la Índia, se celebra una Gran Trobada que conflueix al riu Ganges amb ablucions massives per a la purificació del cos i de l’ànima, s’hi reuneixen aproximadament vinguts d’arreu uns 70 milions de persones per torns.

CANÇÓ: Tingues paciència oh ment! Els teus dies de felicitat son a punt d’arribar!

Malgrat tot, el Pare de les Ànimes ens rebel·la que la Gran trobada només esdevé cada 5000 anys, “La Trobada de les ànimes amb l’Ànima Suprema”. Aleshores el Kumbhamela només és un memorial del que va succeir en aquella ocasió quan totes les ànimes encarnades o en “standby mode”, van tornar amb Ell al paramdham, la llar de les ànimes, prèvia neteja de totes les impureses acumulades durant totes les reencarnacions(naixements) tingudes en els 5000 anys que triga el cicle del món a tornar a girar i començar de nou. Quan torna a iniciar-se el nou recorregut de la Terra, tots els elements es renoven i els pocs éssers humans que hi tornen, experimenten la més gran felicitat d’un món benèvol, i les ànimes que es queden al paramdham abans de baixar a aquí, també estan en gran pau.

Every twelve years, between January and July four times in:

in India, a Great Encounter is held that flows into the Ganges River with massive ablutions for the purification of the body and soul, approximately 70 million people come from all over in turn.

SONG: Be patient oh mind! Your happy days are about to come!

However, the Father of Souls reveals to us that the Great Encounter only happens every 5,000 years, “The Encounter of souls with the Supreme Soul.” So the Kumbhamela is only a memorial of what happened on that occasion when all the incarnated souls or in “standby mode”, returned with Him to the paramdham, the home of the souls, after cleaning all the impurities accumulated during all the reincarnations ( births) in the 5,000 years it takes for the world’s cycle to turn around and start over. When the new journey of the Earth begins again, all the elements are renewed and the few human beings who return, experience the greatest happiness of a benevolent world, and the souls that remain in the paramdham before going down there, are also in great peace.

Cada doce años, entre enero y julio cuatro veces en:

In PHOTOS: The last holy dip as curtains down on Maha Kumbh - Rediff.com  News

en la India, se celebra un Gran Encuentro que confluye en el río Ganges con abluciones masivas para la purificación del cuerpo y del alma, se reúnen aproximadamente venidos de todas partes unos 70 millones de personas por turnos.

CANCIÓN: ¡Ten paciencia oh mente! ¡Tus días de felicidad están a punto de llegar!

Sin embargo, el Padre de las Almas nos rebela que el Gran encuentro sólo acontece cada 5000 años, “El Encuentro de las almas con el Alma Suprema”. Entonces el Kumbhamela sólo es un memorial de lo que sucedió en aquella ocasión cuando todas las almas encarnadas o en “standby mode”, volvieron con Él al paramdham, el hogar de las almas, previa limpieza de todas las impurezas acumuladas durante todas las reencarnaciones (nacimientos) tenidas en los 5000 años que tarda el ciclo del mundo en volver a girar y empezar de nuevo. Cuando vuelve a iniciarse el nuevo recorrido de la Tierra, todos los elementos se renuevan y los pocos seres humanos que vuelven, experimentan la mayor felicidad de un mundo benévolo, y las almas que se quedan en el paramdham antes de bajar a ahí, también están en gran paz.

maxresdefault

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: