luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

🪔Estimar la llum🪔Love the light🪔Amar la luz

Ell sap que tu ets millor del que et penses, perquè al Seu cor subtil però immens, no hi caben les ombres que t’enfosqueixen. I això passa perquè la foscor no és res més que manca de llum i Ell és Llum que tot ho il·lumina. Deixa’t encegar per la Seva brillantor i així tu també sabràs que ets com Ell: -claror i netedat- De tant en tant, pensa-Hi, recorda’L i començaràs a estimar la llum.

He knows that you are better than you think, because in His heart, subtle but immense, the shadows that darken you do not fit. And this happens because darkness is nothing more than a lack of light and He is Light that illuminates everything. Let yourself be blinded by His brilliance and so you too will know that you are like Him: -clarity and cleanliness-. From time to time, think of Him, remember Him and you will begin to love the light.

Él sabe que tú eres mejor de lo que crees, porque en Su corazón sutil por inmenso, no caben las sombras que te oscurecen. Y esto ocurre porque la oscuridad no es más que falta de luz y Él es Luz que todo lo ilumina. Déjate cegar por Su brillo y así tú también sabrás que eres como Él: -claridad y limpieza- De vez en cuando, piensa en Él, recuérdale y empezarás a amar la luz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: