luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

ūüĆüCreatius al poder/ūüĆüCreatives to power/ūüĆüCreativos al poder

mauricio_so lLa Terra em dóna els Fils
L’Univers els porta a les meves Mans,
Jo Teixeixo la història
Màgica de la meva vida

mauricio_sol The Earth gives me the Threads
The Universe brings them to my Hands,
I knit the story
magic of my life

mauricio_sol_ La Tierra me da los Hilos
El Universo los trae a mis Manos,
Yo Tejo la historia
M√°gica de mi vida

ūüĆüLa capacitat innata nostra de dissenyar la vida que vivim, forma part dels poders de l’√†nima. Ll√†stima que no ens ho creiem i pensem que tot dep√®n de si alg√ļ ens d√≥na alguna cosa, de si tenim o no all√≤ material que ens far√† feli√ß, de si vivim o no en el lloc que ens agrada, de si tot surt com volem que surti, de si no emmalaltim… Els desigs ens ennuvolen el poder i ens fan febles i captaires, pidolant al nostre voltant alguna almoina per ser feli√ß. Si contemplem la vida d’una manera m√©s creativa, entendrem que tot est√† connectat al mateix joc i que no podem saltar-nos caselles que no ens agraden. Es tracta de jugar-hi i gaudir. Despr√©s d’una casella en contra.., de segur que en vindr√† una altra a favor; no em puc plantar i pretendre que el joc s’aturi.., aquesta no seria llei de vida. Tinguem fe en la nostra capacitat creativa! tinguem fe amb qui ens d√≥na suport: si El reconeixes, Ell et reconeix.., estem parlant de D√©u.

ūüĆü Our innate ability to design the life we live is part of the powers of the soul. Too bad we don’t believe it and think that everything depends on whether someone gives us something, whether or not we have the material that will make us happy, whether or not we live in the place we like, whether everything turns out the way we want it to turn out, whether if we don’t get sick‚Ķ Desires cloud our power and make us weak and beggars, begging around us for some alms to be happy. If we look at life in a more creative way, we will understand that everything is connected to the same game and that we cannot skip squares that we do not like. It is about playing and enjoying. After a square against‚Ķ, surely another one will come in favor; I can’t stand up and expect the game to stop‚Ķ this would not be the law of life. Let’s have faith in our creative ability! let us have faith with the one Who support us: if you recognize Him, He recognizes you‚Ķ, we are talking about God.

ūüĆüLa capacidad innata nuestra de dise√Īar la vida que vivimos forma parte de los poderes del alma. L√°stima que no nos lo creemos y pensamos que todo depende de si alguien nos da algo, de si tenemos o no lo material que nos har√° feliz, de si vivimos o no en el lugar que nos gusta, de si todo sale como queremos que salga, de si no enfermamos‚Ķ Los deseos nos nublan el poder y nos hacen d√©biles y mendigos, rogando a nuestro alrededor alguna limosna para ser feliz. Si contemplamos la vida de una forma m√°s creativa, entenderemos que todo est√° conectado al mismo juego y que no podemos saltarnos casillas que no nos gustan. Se trata de jugar y disfrutar. Despu√©s de una casilla en contra.., seguro que vendr√° otra a favor; no me puedo plantar y pretender que el juego se detenga.., √©sta no ser√≠a ley de vida. ¬°Tengamos fe en nuestra capacidad creativa! tengamos fe con quien nos apoya: si Lo reconoces, √Čl te reconoce.., estamos hablando de Dios.

Birding Atitlan Expeditions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: