luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

💫Brahmacharya💫 Celibat, etc., per què?/Celibacy, etc., why?/Celibato, etc., ¿por qué?

Perquè si no et desvincules del sexe i dels plaers sensuals, etc., ni tan sols podràs tenir l’oportunitat d’experimentar la teva veritable identitat. Doncs l’atracció física es fa tan intensa que et lliga al cos físic impedint que puguis trobar la teva pau interior, perquè no li importa com ets sents. Aleshores podràs seure a meditar igualment, però de fet, serà una postura devocional. I.., quan surtis de la meditació amb l’ànim ja calmat.., potser a la primera desavinença ja reaccionaràs a la defensiva i sorgirà la baralla o la discussió.

L’esforç espiritual és massa dur quan s’està ancorat als plaers sensuals, perquè no et deixen experimentar la veritable personalitat lliure, subtil i immortal que un, l’ànima, és.

Because if you don’t unlinket yourself from sex and sensual pleasures, etc., you won’t even have the opportunity to experience your true identity. Well, the physical attraction becomes so intense that it binds you to the physical body, preventing you from finding your inner peace, because it doesn’t care how you feel. Then you can sit to meditate anyway, but in fact, it will be a devotional posture. And.., when you come out of meditation with your mind already calmed.., maybe at the first disagreement you will already react defensively and a fight or argument will arise.

Spiritual effort is too hard when you are anchored to sensual pleasures, because they do not let you experience the true free, subtle and immortal personality that one, the soul, is.

Porque si no te desvinculas del sexo y de los placeres sensuales, etc., ni siquiera tendrás la oportunidad de experimentar tu verdadera identidad. Pues, la atracción física se vuelve tan intensa que te ata al cuerpo físico, impidiendo que encuentres tu paz interior, porque no le importa cómo te sientes. Entonces puedes sentarte a meditar de todos modos, pero de hecho, será una postura devocional. Y.., cuando salgas de la meditación con la mente ya calmada.., quizás a la primera discrepancia ya reaccionarás a la defensiva y surgirá una pelea o discusión.

El esfuerzo espiritual es demasiado duro cuando estás anclado a los placeres sensuales, porque no te dejan experimentar la verdadera personalidad libre, sutil e inmortal que uno, el alma, es.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: