luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Molta cura amb el menjar!ūü•°Be very careful with food!ūü•°¬°Mucho cuidado con la comida!

Molta cura amb el menjar! .

Es diu: el millor restaurant és a casa… Què hi ha de cert en aquesta dita..?
No penso que als restaurants o en “take away” hi serveixin menjar en mal estat; no. Nom√©s que est√† fet amb moltes presses, amb molts nervis, i de vegades amb molt mal humor. Potser s√≠ que de vegades se‚Äôls escapa algun producte amb mal estat.., com a casa, nom√©s que a casa ens sap greu per√≤ el llencem. He vist alguns llocs on et serveixen unes mongetes seques de gust √†cid.., i per tant en mal estat; el que no comprenc √©s com no l‚Äôhan tastat abans de servir‚Ķ
Hi ha una altra dita.., la salut o la malaltia entren per la boca; també crec que entren pels pensaments bons o dolents, però al menys el aliments dels que ens nodrim els podem controlar sense cap coneixement previ.., els pensaments son més difícils de observar si no tenim un entrenament previ. Per tant.., vigilem què mengem, qui ho cuina, com es cuina.., perquè és molt important si ens volem trobar en forma, tant física com mentalment.
Si cuinem a casa fem-ho amb amor i delicadesa, perquè és el millor restaurant.

Be very careful with food!

It is said: the best restaurant is at home… Is there truth in this saying?
I don’t think that restaurants or “take away”serve bad food; No. It’s just done in a hurry, with a lot of nerves, and sometimes in a very bad mood. Perhaps yes, sometimes a product in poor condition they escapes‚Ķ, like at home, only at home it tastes bad but we throw it away. I have seen some places where they serve you dry beans with an acid taste‚Ķ, and therefore in bad condition; What I don’t understand is how they haven’t tried it before serving it‚Ķ
There is another saying‚Ķ, health or disease enter through the mouth; I also think that it enter through good or bad thoughts, but at least we can control the foods we eat without any prior knowledge‚Ķ thoughts are more difficult to observe if we don’t have prior training. Therefore‚Ķ, let’s watch what we eat, who cooks it, how it is cooked‚Ķ, because it is very important if we want to find ourselves in shape, both physically and mentally.
If we cook at home, let’s do it with love and delicacy, because it is the best restaurant.

¬°Mucho cuidado con la comida!

Se dice: el mejor restaurante est√° en casa‚Ķ ¬ŅQu√© hay de cierto en este dicho?
No pienso que en los restaurantes o en “take away” sirvan comida en mal estado; no. S√≥lo est√° hecho con muchas prisas, con muchos nervios, ya veces con muy mal humor. Quiz√°s s√≠ que a veces se les escapa alg√ļn producto en mal estado.., como en casa, s√≥lo que en casa nos sabe mal pero lo tiramos. He visto algunos lugares donde te sirven unas jud√≠as secas de gusto √°cido.., y por tanto en mal estado; lo que no comprendo es c√≥mo no lo han probado antes de servirlo‚Ķ
Hay otro dicho.., la salud o la enfermedad entran por la boca; tambi√©n creo que entran por los pensamientos buenos o malos, pero al menos los alimentos de los que nos nutrimos podemos controlarlos sin ning√ļn conocimiento previo.., los pensamientos son m√°s dif√≠ciles de observar si no tenemos un entrenamiento previo. Por tanto.., vigilemos qu√© comemos, qui√©n lo cocina, c√≥mo se cocina.., porque es muy importante si nos queremos encontrar en forma, tanto f√≠sica como mentalmente.
Si cocinamos en casa hag√°moslo con amor y delicadeza, porque es el mejor restaurante.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: