luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La meva pròpia velocitat🌄My own speed🌄Mi propia velocidad

🌄Si em sento col·lapsada pel repte de veure com els altres van avançant i cada cop sembla més difícil mantenir el ritme.., només haig de recordar una cosa: cadascú té el seu propi ritme i avançarà al seu propi pas. Fent muntanya, aquesta va ser una realitat experimentada en cada excursió que feia. Fins i tot si el pas del que anava al davant era més lent o més ràpid que el meu, em cansava més aviat. Per tant.., va bé que n’hi hagin que avancen ràpid.., això ha de ser només un esperonament «si ell està avançant, jo també puc», però he de recordar que jo segueixo avançant amb la meva pròpia velocitat

🌄If I feel overwhelmed by the challenge of watching others progress and it seems harder and harder to keep up.., I just have to remember one thing: everyone has their own pace and will progress at their own pace. Mountaineering, this was a reality experienced on every excursion I did. Even if the pace of the person in front was slower or faster than mine, I got tired sooner. So.. it’s good that there are those who move fast.., this must be just a spur “if he is moving forward, so can I”, but I have to remember that I keep moving forward at my own speed

🌄Si me siento abrumado por el desafío de ver progresar a los demás y me parece cada vez más difícil seguir el ritmo…, solo tengo que recordar una cosa: cada uno tiene su propio ritmo y progresará a su propio ritmo. Haciendo montañismo, esta era una realidad vivida en cada excursión que hacía. Incluso si el ritmo de la persona en frente era más lento que el mío, me cansaba antes. Entonces.. que bueno que hay quien se mueve rápido.., esto debe ser solo un acicate “si él avanza, yo también”, pero tengo que recordar que sigo avanzando a mi propio ritmo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: