luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Raja ioga i salut ⚕ Raja yoga & health ⚕ Raja yoga y salud

Raja Ioga i la salut

Hi ha un aspecte del Raja Ioga que voldria ressaltar:

A part de la connexió interior amb nosaltres mateixos estant en meditació concentrada, s’ha d’aconseguir la connexió amb l’Ésser Suprem que resideix al Paramdham, Nirvana, lloc de residència Divina i de tota ànima que encara no hagi baixat a la Terra. Però primer i principalment hem d’anar al nostre interior i entendre’ns com a ànimes, sinó no es pot entendre res ni es pot entendre Déu, aquest Ésser. Cada vegada que aconseguim aquesta connexió amb Ell, molts enllaços amb comptes del passat es dissolen i deixen de ser un llast fins i tot per a la salut física del cos. Per tant, reprodueixo una frase del context del coneixement del Raja Ioga:

-«Sí, és clar que romanent en ioga, incrementarà la vostra durada de vida»-

Raja Yoga and health

There is one aspect of Raja Yoga that I would like to highlight:

Apart from the inner connection with ourselves while in concentrated meditation, one must achieve the connection with the Supreme Being who resides in the Paramdham, Nirvana, the Divine abode and of every soul that has not yet descended to Earth . But first and foremost we must go within ourselves and understand ourselves as souls, otherwise we cannot understand anything and we cannot understand God, this Being. Whenever we achieve this connection with Him, many links to past accounts dissolve and cease to be a ballast even on the physical health of the body. Therefore, I reproduce a sentence from the context of Raja Yoga knowledge:

-“Yes, of course, staying in yoga will increase your length of life.

Raja Yoga y salud

Hay un aspecto del Raja Yoga que me gustaría destacar:

Aparte de la conexión interna con nosotros mismos en meditación concentrada, se debe lograr la conexión con el Ser Supremo que reside en el Paramdham, el Nirvana, la morada Divina y de toda alma que aún no ha descendido a la Tierra. Pero ante todo debemos ir dentro de nosotros mismos y entendernos a nosotros mismos como almas, de lo contrario no podemos entender nada y no podemos entender a Dios, este Ser. Cada vez que logramos esta conexión con Él, muchos enlaces con cuentas del pasado se disuelven y dejan de ser un lastre incluso para la salud física del cuerpo. Por lo tanto, reproduzco una frase del contexto del conocimiento del Raja Yoga:

-“Sí, por supuesto, permanecer en el yoga aumentará la duración de tu vida”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: