luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Aixi com les plantes es preparen per la pluja💦As like as the plants prepare for the rain💦 Así como las plantas se preparan para la lluvia

🪴 Es diu que quan el temps està per ploure, les plantes es preparen per rebre l’aigua que senten a punt de caure del cel. I quan hi ha hagut un temps de sequera com ara, jo ho aprofito i rego abans que plogui. Aixi m’asseguro que els arribarà l’aigua més profundament si es dóna el cas que tot es quedi en molt soroll de boixets i poques puntes.
Aquest exemple es pot fer servir també en l’àmbit espiritual: Quan més problemes ens assetgen més oberts hem d’estar a sentir la nostra pau interior, doncs en aquest estat ens serà més fàcil experimentar l’energia que prové de Déu, absorbir-la i adonar-nos que allò que ens preocupa és com pasta de bolado.
Quan ens preparem per endavant tot surt millor.

🪴It is said that when the weather is about to rain, the plants prepare to receive the water that they feel is about to fall from the sky. And when there has been a period of drought, like now, I take advantage of it and water before it rains. This way I make sure that the water will reach them more deeply if it happens that everything remains in a lot of noise and nothing else.
This example can also be used in the spiritual realm: The more problems surround us, the more open we must be to feeling our inner peace, because in this state it will be easier for us to experience the energy that comes from God, absorb it and realize that the what concerns us is like sacred host bread.
When we prepare in advance, everything goes better.

🪴 Se dice que cuando el tiempo está por llover, las plantas se preparan para recibir el agua que sienten a punto de caer del cielo. Y cuando ha habido un tiempo de sequía, como ahora, yo lo aprovecho y riego antes de que llueva. Así me aseguro que les llegará el agua más profundamente si se da el caso de que todo se quede en mucho ruido y pocas nueces.
Este ejemplo se puede utilizar también en el ámbito espiritual: Cuanto más problemas nos asedian más abiertos tenemos que estar a sentir nuestra paz interior, pues en este estado nos será más fácil experimentar la energía que proviene de Dios, absorberla y darnos cuenta de que aquello que nos preocupa es como pasta de bolado.
Cuando nos preparamos de antemano todo sale mejor.

🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: