luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

FLORS PEL MÓN🌼🌷🌼FLOWERS FOR THE WORLD🌼🌷🌼FLORES PARA EL MUNDO

🌼🌷🌼CAL QUE NEIXIN FLORS A CADA INSTANT🌼🌷🌼FLOWERS MUST BE BORN EVERY MOMENT🌼🌷🌼QUE NAZCAN FLORES A CADA INSTANTE🌼🌷🌼

Per un món millor fem que surtin flors dels nostres llavis, fem que cada paraula sigui fragant, fem que cada pensament escampi bones vibracions. Cal observar que hi ha de bo dins nostre i així podrem veure què hi ha de bo en la gent.

For a better world let’s make flowers come from our lips, let’s make every word fragrant, let’s make every thought spread good vibes. We must observe that there is good within us and so we can see what is good in people.

Por un mundo mejor hagamos que salgan flores de nuestros labios, hagamos que cada palabra sea fragante, hagamos que cada pensamiento esparza buenas vibraciones. Hay que observar que hay de bueno dentro de nosotros y así podremos ver qué hay de bueno en la gente.

1)frase inicial provinent de la cançó de Lluis Llach

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: