luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Com llavor//As seed//Como semilla.

planetary_gaia_w1

Com llavor latent, viva i a punt de germinar quan sigui dipositada en terra humida i flonja, així és l’ànima el primer cop que baixa en la Gaia flonja, nodrida i renovada, ja recuperada dels efectes de la degradació que està patint ara.

SunsetSLOGAN 20/4/18:  *Convertiu-vos en una ànima que adora la pau i, reveleu l’oasi de la pau a través de la vostra ment.*

Recordo el meu pare que, en els últims temps només desitjava la pau i feia tot el possible per trobar-s’hi. Enyorem la pau que durant tant de temps hem sentit allà on ni tampoc hi han pensaments. Al paramdham només hi estem un cop; allà hi som en estat de llavor: conscients d’existir però sense pensaments. Aquesta és la verdadera pau.


As dormant seed, alive and about to germinate whenever will be deposited in moist and fluffy earth, so is the soul the first time it descends into the fluffy Gaia, nourished and renewed, already recovered from the effects of the degradation that it is suffering now.

SLOGAN 20/4/18: * Become a soul that loves peace and reveal the oasis of peace through your mind.*

I remember my father, who in recent times only wanted peace and did everything possible to be in it. We yearn the peace we have felt there for so long, where neither are there thoughts. In the paramdham we are only once; there we are in the seed state: conscious of existing but without thoughts.This is the true one peace.


Como semilla latente, viva y presta a germinar cuando sea depositada en tierra húmeda y blanda, así es el alma la primera vez que baja en la Gaia mullida, nutrida y renovada, ya recuperada de los efectos de la degradación que está sufriendo ahora.

SLOGAN 20/4/18: * Convertíos en un alma que ama la paz y, revelad el oasis de la paz a través de vuestra mente.

Recuerdo mi padre que, en los últimos tiempos sólo deseaba la paz y hacía todo lo posible para encontrarse en ella. Añoramos la paz que durante tanto tiempo hemos sentido allí, en donde ni tampoco hay pensamientos. En el paramdham sólo estamos una vez; allí nos encontramos en el estado de semilla: conscientes de existir pero sin pensamientos. Esta es la verdadera paz.OM SHANTI PETITDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: