luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

💚Portal💚

💚Segueix practicant la meditació, no et cansis; és l’aliment essencial que obre el portal per a ampliar la ment vers l’amor universal espiritual altruista, que ens connecta amb l’Ésser més altruista de l’univers. 💚 Keep practicing meditation, don’t get tired; i’ts the essential food that opens the portal to broaden the mind towards altruistic spiritual universal love, which connects us with The most altruistic Being in the universe. 💚 Sigue practicando la meditación, no te canses; es el alimento esencial que abre el portal para ampliar la mente hacia el amor universal espiritual altruista, que nos conecta con El Ser más altruista del universo.

One comment on “💚Portal💚

  1. julianeus
    Octubre 2, 2022

    Puede ser que poner un “me gusta” en mi propia entrada pueda parecer algo pretencioso.., nada más lejos! Estoy agradeciendo, a veces, la inspiración al universo, a Dios y en esta ocasión al creador de esa foto .

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 2, 2022 by in dharna and tagged , , , , , .

Navegació

A %d bloguers els agrada això: