luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

✨Deepawali✨La veritable celebració de la llum/The true light’s celebración/La verdadera celebración de la luz

🌟La lluita de l’ànima ara, del cor, és assolir més llum, és a dir, que els actes i els pensaments puguin donar l’esperança de que el món ha d’assolir la puresa que ha anat perdent. 🌟 The struggle of the soul now, of the heart, is to reach more light, that is, that acts and thoughts can give hope that the world must achieve the purity that it has been losing. 🌟La lucha del alma ahora, del corazón, es alcanzar más luz, es decir, que los actos y pensamientos puedan dar la esperanza de que el mundo debe alcanzar la pureza que ha ido perdiendo. 🌟

Que l’energia vagi fent-se més lleugera i volátil, menys densa i reptant. Per això cal tenir cura dels pensaments i si notem que només estem veient defectes en nosaltres i en els altres, ens estem oblidant de l’altra part lluminosa que tenim i tenen. Aquesta és la lluita que hem de lliurar constanment: abandonar conscientment la foscor que ja sabem que tots tenim i bregar intensament per contemplar la llum que encara tenim. ALLÒ AL QUE SE LI DÓNA ENERGIA AUGMENTA. Encenem la llum que encara títil.la dins del cor de l’ànima.

May the energy become lighter and more volatile, less dense and creeping. That is why it is necessary to take care of our thoughts and if we notice that we are only seeing defects in ourselves and in others, we are forgetting the other luminous part that I have and they have. This is the struggle that we must constantly wage: consciously abandoning the darkness that we already know we all have and struggling intensely to contemplate the light that we still have. WHAT IS GIVEN ENERGY INCREASES. Let’s turn on the light that still flickers within the heart of the soul.

Que la energía vaya haciéndose más ligera y volátil, menos densa y reptante. Por eso es necesario cuidar los pensamientos y si notamos que sólo estamos viendo defectos en nosotros y en los demás, nos estamos olvidando de la otra parte luminosa que tenemos y tienen. Ésta es la lucha que debemos librar constantemente: abandonar conscientemente la oscuridad que ya sabemos que todos tenemos y lidiar intensamente para contemplar la luz que todavía tenemos. AQUELLO A LO QUE SE LE DA ENERGÍA AUMENTA. Encendamos la luz que todavía títila dentro del corazón del alma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: