luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Rectificar a…/Rectify to…/Rectificar a…

fondos-de-pantalla-animados-de-flores-animadas-1578074615El nostre Pare de l’ànima mai ens dirà: això no ho fas bé, això que fas està malament; no, Ell només en les seves paraules ens dirà que és el correcte i que és l’incorrecte 578f331f87abb140b3bc4db5257adabb--flower-clipart-pink-flowerssense assenyalar-nos de forma acusadora, i ho farà en un altre moment no relacionat amb el moment de l’acció nostra.
Si em reviso a mi mateixa.., quantes vegades li he dit a algú “estàs equivocat, això no és així!”? M’adono que no ho he fet bé, perquè li estic traient a aquest l’oportunitat de rectificar i en canvi va a reafirmar-se en la seva posició pel dolor que sent en aquest instant.
Em miro a mi mateixa i em reconec també en aquest altre costat de la situació, aquest dolor sentit en el cor que et retorça i et reafirma per negació, per rebel·lió.
En canvi.., Déu que veu els nostres errors, és capaç de ser generós i fer-nos sentir bé perquè ho fa des Seu cor.., més tard vindrà alguna situació en què llavors comprendrem el correcte.
Aquest és el Seu exemple: encara que veiem l’incorrecte d’algú diguem-li des del cor, ¡està bé, està bé!; perquè, amb paciència, s’ha de trobar el moment per dir-li-ho d’una altra manera que no fereixi l’ànima i així recobri la seva energia, però s’ha d’expressar aquest “molt bé” sincerament des del cor, si no és així, aquell “molt bé” ell ho sentirà com a fals.

Our Father of the soul will never tell us: this you do not do well, what you do is wrong; no, He only in his words will tell us what is right and what is wrong without pointing at us accusingly, and he will do so at another time not related to the moment of our action.
If I check myself.., how many times have I said to someone “you’re wrong, this isn’t Dibujoso!“? I realize that I have not done well, because I am taking away from him the opportunity to rectify and instead he is going to reaffirm himself in his position due to the pain he feels at that moment.
I look at myself and I also recognize myself on that other side of the situation, that pain felted in the heart that twists you and reaffirms you for denial, by rebellion.
Instead.., God who sees our mistakes, is able to be generous and make us feel good because He does it from His heart.., later, some situation will come in which then we will understand what is right.
This is His example: even if we see the wrong in someone, let us tell them from the heart, it’s okay, it’s okay! because, with patience, the moment has to be found to tell him it in another way that does not hurt the soul and thus regain his energy, but this “very well” has to be expressed sincerely from the heart, if not, he will feel this “very good” as false.

Nuestro Padre del alma nunca nos va a decir: esto no lo haces bién, esto que haces colgantes-gifs-animados-430está mal; no, Él solo en sus palabras nos dirá que es lo correcto y que es lo incorrecto sin señalarnos acusadoramente, y lo hará en otro momento no relacionado con el momento de la acción nuestra.
Si me reviso a mi misma.., ¿cuantas veces le he dicho a alguien “¡estás equivocado, esto no es así!”? Me doy cuenta que no lo he hecho bien, porque le estoy quitando a ese la oportunidad de rectificar y en cambio se va a reafirmar en su posición por el dolor que siente en ese instante.
Me miro a mi misma y me reconozco también en ese otro lado de la situación, ese dolor sentido en el corazón que te retuerce y te reafirma por negación, por rebelión.
colgantes-gifs-animados-430En cambio.., Dios que ve nuestros errores, es capaç de ser generoso y hacernos sentir bien porque lo hace desde Su corazón.., más tarde vendrá alguna situación en que entonces comprenderemos lo correcto.
Este es Su ejemplo: aunque veamos lo incorrecto de alguien digámosle desde el corazón, ¡está bien, está bien! porque, con paciéncia, se ha de encontrar el momento para decírselo de otra forma que no hiera el alma y así recobre su energía, pero se tiene que expresar ese “muy bien” sinceramente desde el corazón, si no es así, ese “muy bien” él lo va a sentir como falso.

ramas-de-sakura-con-las-flores-rosas-claras-aisladas-en-el-fondo-blanco-cherry-blossom-vector-eps-cmyk-112651772

 Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: