luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Llavors al vent/Seeds in the wind/Semillas al viento

How much magic in such a fragile bouquet. What a scattering of angels with a single blow/Cuánta magia en un ramo tan frágil. Qué esparcimiento de ángeles con un solo soplo

Siguem capaços de transformar els nostres pensaments de desànim, mal humor, irats, angoixa, tristesa, etc., en llavors que es plantin per tot arreu talment com un pom d’esperança, força i alegria, tenint en compte que res no és permanent.

Let us be able to transform our thoughts of discouragement, bad mood, angry, anguish, sadness, etc., into seeds that are planted everywhere like a bouquet of hope, strength and joy, taking into account that nothing is permanent.

Seamos capaces de transformar nuestros pensamientos de desánimo, mal humor, airados, angustia, tristeza, etc., en semillas que se planten en todas partes igual que un ramo de esperanza, fuerza y alegría, teniendo en cuenta que nada es permanente.

👈How much magic in such a fragile bouquet. What a scattering of angels with a single blow/Cuánta magia en un ramo tan frágil. Qué esparcimiento de ángeles con un solo soplo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: