luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ràfega constant/Constant gust/Ráfaga constante

196.- Així com el torb seguit i intens eixuga l’ambient i l’electritza fent-lo desagradable, així mateix uns constants pensaments negatius fan inhòspita la ment i eixuguen l’amor que hi pogués brotar, convertint aspra l’experiència de la vida. Tallem de soca-rel qualsevol pensament negatiu.., perquè son l’enemic de la vida. No deixem que es tornin cants de sirena pensant que ser crítics és ser intel·ligent; doncs, sinó, la manca de compassió i d’amor ens eixugaran el cor. El futur de la humanitat es dibuixa damunt un horitzó benèvol, afectuós i ple de saviesa; per tant, contribuïm-hi amb l’esforç de transformar la deriva negativa per poder formar part d’aquest futur imminent.

196.- Just as the continued and intense gale dries up the environment and electrize it, making it unpleasant, likewise constant negative thoughts make the mind inhospitable and dry up the love that could arise, making the experience of life rough. Let’s root out any negative thoughts.., because they are the enemy of life. Let’s not let them become siren songs thinking that being critical is being smart; otherwise, the lack of compassion and love will dry up our hearts. The future of humanity is drawn on a benevolent, loving and wisdom-filled horizon; therefore, let us contribute to it with the effort to transform negative drift in order to be part of this imminent future.

196.- Así como el vendaval seguido e intenso seca el ambiente y lo electriza haciéndolo desagradable, asimismo unos constantes pensamientos negativos hacen inóspita la mente y secan el amorque pudiera brotar, convirtiendo áspera la experiencia de la vida. Cortemos de raíz cualquier pensamiento negativo.., porque son el enemigo de la vida. No dejemos que se vuelvan cantos de sirena pensando que ser críticos es ser inteligente; pues, sino, la falta de compasión y de amor nos secaran el corazón. El futuro de la humanidad se dibuja sobre un horizonte benévolo, cariñoso y lleno de sabiduría; por tanto, contribuyamos a él con el esfuerzo de transformar la deriva negativa para poder formar parte de este futuro inminente.

As I See It: Shifting Winds -

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: