luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

A l’espera/To waiting/A la espera

Enfilat en una branqueta i contemplant un paisatge hivernal, sense saber què és l’hivern, un ocell hi és, preguntant-se potser, si la vida és així, perquè mai ha vist brotar primaveres. Això és el que ens passa quan passem una llarga temporada en un àrid i perllongat hivern interior, fuetejats pels vents huracanats de situacions angoixants.., però sempre arriba la primavera.

Perched on a twig and contemplating a winter landscape, without knowing what winter is, a bird is there, wondering perhaps, if life is like that, because it has never seen springs sprout. This is what happens to us when we spend a long time in a long arid interior winter, whipped by the hurricane winds of oppressive situations… but spring always comes.

Encaramado en una ramita y contemplando un paisaje invernal, sin saber qué es el invierno, un pájaro está ahí, preguntándose quiza, si la vida es así, porque nunca ha visto brotar primaveras. Esto es lo que nos ocurre cuando pasamos una larga temporada en un àrido y prolongado invierno interior, azotados por los vientos huracanados de situaciones agobiantes.., pero siempre llega la primavera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: