luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Cal que neixin flors a cada instant/It’s necessary that flowers are born at every moment/Es necesario que nazcan flores en cada instante

Està molt bé ser bona persona, no crear conflictes i no fer mal a ningú; però, Déu ens diu que no n’hi ha prou, que per fer un salt de consciència s’ha d’anar a l’arrel del nostre comportament, perquè ja no faci falta estar alertes a no fer res erroni. Només així s’assoleix la natural forma de ser d’un ésser elevat, d’un àngel. Aleshores és quan les llavors dels nostres pensaments no faran brotar argelagues que fereixin a ningú.

It is very good to be a good person, not to create conflicts and not to harm anyone; but God tells us that it is not enough, that in order to make a leap in consciousness we must go to the root of our behavior, so that we no longer need to be alert not to do anything wrong. Only in this way is the natural way of being of an elevated being, of an angel, achieved. That is when the seeds of our thoughts will not sprout thorns that hurt anyone.

Está muy bien ser buena persona, no crear conflictos y no dañar a nadie; pero Dios nos dice que no es suficiente, que para dar un salto de conciencia se debe ir a la raíz de nuestro comportamiento, para que ya no haga falta estar alertas a no hacer nada erróneo. Sólo así se alcanza la forma natural de ser de un ser elevado, de un ángel. Entonces es cuando las semillas de nuestros pensamientos no harán brotar espinos que hieran a nadie.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: