luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Viatgers de la nit/Night travelers/Viajeros de la noche

⭐️L’estrella de la matinada obre el pany del dia.
A trenc d’alba l’ànima encara sura en la seva autèntica llibertat; ha deixat el cos confortablement al llit i no s’ha d’ocupar de res més que de volar des dels indrets més subtils fins els confins del més enllà.
Si els malsons la lliguen al cos, no podrà gaudir del seu esbarjo. D’aquí que sigui tan important tenir cura dels pensaments, de l’actitud i dels actes envers els demés i cap sí mateix que al llarg del dia s’han anat tenint o fent. I, màxima cura de què es genera o què es veu a la nit en els últims moments abans d’anar a dormir.
Que no anem a dormir sense haver resolt una discussió(millor no tenir-la), ni després de veure una película violenta. I.., mai encetar una divisió d’opinions, si es comparteix l’habitació, allà on s’ha de dormir.

⭐️The morning star opens the lock of the day.
At dawn the soul still floats in its true freedom; he has left the body comfortably in bed and has nothing to do but fly from the subtlest places to the far reaches of the beyond.
If the nightmares bind her to the body, she will not be able to enjoy her recreation. That is why it is so important to take care of the thoughts, attitude and actions towards others and towards oneself that have been having or doing throughout the day. And, maximum care of what is generated or what is seen at night in the last moments before going to bed.
That we do not go to sleep without having resolved an argument (better not have it), or after watching a violent movie. And.., never start a division of opinions, if the room is shared, where you have to sleep.

⭐️La estrella de la madrugada abre la cerradura del día.
Al amanecer el alma aún flota en su auténtica libertad; ha dejado el cuerpo confortablemente en la cama y no debe ocuparse de nada más que de volar desde los lugares más sutiles hasta los confines del más allá.
Si las pesadillas la atan al cuerpo, no podrá disfrutar de su esparcimiento. De ahí que sea tan importante cuidar los pensamientos, la actitud y los actos hacia los demás y hacia sí mismo que a lo largo del día se han ido teniendo o haciendo. Y, máximo cuidado de lo que se genera o lo que se ve por la noche en los últimos momentos antes de acostarse.
Que no vayamos a dormir sin haber resuelto una discusión(mejor no tenerla), ni después de ver una película violenta. I.., nunca empezar una división de opiniones, si se comparte la habitación, allí donde hay que dormir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: