luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un amulet a la butxaca/An amulet in the pocket/Un amuleto en el bolsillo

🕉Baba (Déu com a papa) sempre dóna un o altre regal quan et lleves de matinada per estar amb Ell, només amb Ell. L’obsequi segur és que estàs en la Companyia més agradable del món en aquells moments, i l’altre present assegurat, a part dels regals sorpresa, és que començaràs el dia amb molt bon humor i amb energia suficient per afrontar els embats que vinguin durant el dia. És com dur al damunt un amulet a la butxaca que, cada cop que en el decurs del dia el palpi, em retorna l’experiència de la dolça Companyia.

🕉Baba (God as dad) always gives one or another gift when you get up in the morning to be with Him, only with Him. One of the sure gifts is that you are in the more plaisant Company of the world in that moments, and the other gift is that you will start the day in a good mood and with enough energy to face the poundings that come during the day. It’s like carrying an amulet in your pocket that, every time I touch it during the day, gives me back the experience of the sweet Company.

🕉Baba (Dios como papá) siempre da uno u otro regalo cuando te levantas de madrugada para estar con El, sólo con Él. El obsequio seguro es que estás en la Compañía más agradable del mundo en aquellos momentos, y el otro presente asegurado, aparte de los regalos sorpresa, es que empezarás el día con muy buen humor y con energía suficiente para afrontar los embates que vengan durante el día. Es como llevar encima un amuleto en el bolsillo que, cada vez que en el transcurso del día lo palpe, me devuelve la experiencia de la dulce Compañía.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: