luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

CONSCIENTS/AWARES/CONSCIENTES

🐝Es deixa de ser con l’abella que va de flor en flor perquè ja ha trobat la flor que li ho dóna tot i ja no cal probar res més. 🐝 It stops being like the bee that goes from flower to flower because it has already found the flower that gives it everything and there is no need to try anything else. 🐝 Se deja de ser como la abeja que va de flor en flor porque ya ha encontrado la flor que se lo da todo y ya no hace falta probar nada más.

Si alguna cosa he après després d’un llarg recorregut d’anys en la vida és que, cadascú segueix el guió que li pertany com a actor en aquest teatre immens. L’altre aspecte és que, hi ha una búsqueda constant fins que es troba allò que et ressona interiorment, i és en aquell moment que deixes de buscar i permets que allò es desenvolupi per veure’n els resultats. És llavors quan es deixa de ser con l’abella que va de flor en flor perquè ja ha trobat la flor que li ho dóna tot i ja no cal probar res més. Si comprenem profundament tot això deixarem de ser crítics amb nosaltres mateixos i amb els altres, i, de resultes ens estimarem més, tant a nosaltres mateixos com als altres. Tot i així, no serà fàcil, hi ha d’haver una constant revisió/rectificació de la forma de pensar que hem adquirit en el context d’on hem viscut sempre. El món millor no es farà per art de màgia, l’establirem nosaltres els humans canviant la nostra forma de pensar.

If I have learned something after a long journey of years in life, it is that each one follows the script that belongs to him as an actor in this immense theater. The other aspect is that there is a constant search until you find what resonates within you, and it is at that moment that you stop searching and allow it to develop to see the results. It is then when it stops being like the bee that goes from flower to flower because it has already found the flower that gives it everything and there is no need to try anything else. If we deeply understand all this, we will stop being critical of ourselves and others, and, as a result, we will love ourselves and others more. However, it will not be easy, there must be a constant review/rectification of the way of thinking that we have acquired in the context of where we have always lived. The better world will not be made by magic, we humans will establish it by changing our way of thinking.

Si algo he aprendido después de un largo recorrido de años en la vida es que, cada uno sigue el guión que le pertenece como actor en este inmenso teatro. El otro aspecto es que, hay una búsqueda constante hasta que se encuentra lo que te resuena interiormente, y es en ese momento que dejas de buscar y permites que se desarrolle para ver los resultados. Es entonces cuando se deja de ser como la abeja que va de flor en flor porque ya ha encontrado la flor que se lo da todo y ya no hace falta probar nada más. Si comprendemos profundamente todo esto dejaremos de ser críticos con nosotros mismos y con los demás, y, de resultas, nos amaremos más, tanto a nosotros mismos como a los demás. Sin embargo, no será fácil, debe haber una constante revisión/rectificación de la forma de pensar que hemos adquirido en el contexto de donde hemos vivido siempre. El mundo mejor no se hará por arte de magia, lo estableceremos nosotros los humanos cambiando nuestra forma de pensar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: