luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

PROTEGITS/PROTECTED/PROTEGIDOS

Déu el Pare de l’ánima ens recomana que fem ferma la pràctica de la meditació; que en ella El recordem a Ell el Punt de Llum Etern, tal com som nosaltres. Que la meditació i la connexió mental amb Ell sigui intensa, tant que, encara que hi hagi terrabastalls, terratrèmols, bombes, etc. al nostre voltant, no ens alteri ni ens espantem. Doncs, tot i que aquestes coses passin no afectarà a l’ànima que som. És per això que s’ha d’entrenar la ment ara, perquè no es distregui quan vinguin tots aquests successos. El fet de recordar i saber que tenim connexió amb Déu, l’ànima es protegeix de la por.

God the Father of the soul recommends us to make firm the practice of meditation; that in it we remember Him the Point of Eternal Light, just as we are. Let the meditation and mental connection with Him be intense, so much so that, even if there is havoc, earthquakes, bombs, etc. around us, we are not disturbed or frightened. Then, even if these things happen it will not affect the soul that we are. That is why the mind must be trained now, so that it will not be distracted when all these events come. Remembering and knowing that we have a connection with God protects the soul from fear.

Dios Padre del alma nos recomienda hacer firme la práctica de la meditación; que en ella Le recordemos a Él el Punto de Luz Eterno, tal como somos. Que la meditación y conexión mental con Él sea intensa, tanto que, aunque haya estruendos, terremotos, bombas, etc. a nuestro alrededor, no estemos perturbados ni asustados. Entonces, aunque estas cosas sucedan, no afectarán al alma que somos. Es por eso que la mente debe ser entrenada ahora, para que no se distraiga cuando vengan todos estos sucesos. Recordar y saber que tenemos una conexión con Dios protege el alma del miedo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: