luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Terra erma/Wilderness/Erial

En tota terra erma pot florir vida, només cal que la vida s’adapti al terreny.
La tristesa i les preocupacions poden tornar erma la ment; per això és important treure aquestes males herbes que xuclen l’energia vital. Això no farà que les preocupacions desapareguin, però si s’aconseguirà amortir la seva influència a la ment. Amb una ment forta es troben sortides més fàcilment, i, les flors del color de l’alegria i les ganes de seguir, floreixen en mig de terra erma.

⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜

Life can flourish in any barren land, it is only necessary that life adapts to the terrain.
Sadness and worries can turn the mind barren; that is why it is important to remove these weeds that suck the vital energy. This won’t make the worries disappear, but it will dampen their influence on the mind. With a strong mind, exits are found more easily, and the flowers of the color of joy and the desire to follow, bloom in the middle of barren land.

⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜

La vida puede florecer en cualquier tierra yerma, solo es necesario que la vida se adapte al terreno.
La tristeza y las preocupaciones pueden volver estéril la mente; por eso es importante eliminar estas malas hierbas que sorben la energía vital. Esto no hará que desaparezcan las preocupaciones, pero amortiguará su influencia en la mente. Con una mente fuerte, las salidas se encuentran más fácilmente, y las flores del color de la alegría y el deseo de seguir, florecen en medio de la tierra yerma.

⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: