luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La cabana/The hut/La cabaña

La cabana del front🪔The forehead’s hut🪔La cabaña de la frente

Per a experimentar que ets una ánima t’has de situar mentalment instal·lat al centre del front entremig de les celles, darrera d’elles; per tant, dins del cap. Aquesta és la ubicació aproximada de l’ésser; qui tu ets realment.

Benedicció: Que seieu a la cabana del vostre front i experimenteu la dolcesa de la introversió. L’ànima dins de la persona observa el silenci de la ment sense pensaments inútils i el silenci de la boca sense paraules.

Aquest lloc és el meu veritable Temple, perquè, des d’aquí, puc comprendre’m i aleshores es fa més senzill comprendre el temps, l’eternitat, l’univers, la matèria i, sobretot, se’m fa més fàcil deixar entrar en el meu intel·lecte l’existència de quelcom més gran que jo, que tot; puc entendre a Déu.

To experience that you are a soul you must mentally settle in the center of the forehead between the eyebrows, behind them; therefore, inside the head. This is the approximate location of the being; who you really are

Blessing: May you sit in the hut on your forehead and experience the sweetness of introversion. The soul within the person observes the silence of the mind without useless thoughts and the silence of the mouth without words.

This place is my true Temple, because from here I can understand myself and then it becomes easier to understand time, eternity, the universe, matter and, above all, it becomes easier for me to let enter into my intellect the existence of something greater than myself, than everything; i can understand God.

Para experimentar que eres un alma debes instalarte mentalmente en el centro de la frente entre las cejas, detrás de ellas; por lo tanto, dentro de la cabeza. Esta es la ubicación aproximada del ser; quien realmente eres

Bendición: Que os sentéis en la cabaña de vuestra frente y experimentéis la dulzura de la introversión. El alma dentro de la persona observa el silencio de la mente sin pensamientos inútiles y el silencio de la boca sin palabras.

Este lugar es mi verdadero Templo, porque desde aquí puedo entenderme a mí mismo y entonces se me hace más fácil entender el tiempo, la eternidad, el universo, la materia y, sobre todo, se me hace más fácil dejar entrar en mi intelecto la existencia de algo más grande que yo mismo, que todo; puedo entender a Dios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: