luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

El sisè element//The sixth element//El sexto elemento.

 

indigo

VERSIONS DOLCES I ELEVADES DE MATESHWARIcat

CANCÓ: Mostran’s el camí a aquells que no ténen vista, estimat Déu!

Ja que la gent canta la cançó “mostra el camí als cecs”, significa que només Déu pot mostrar el camí. Aquesta és la raó per la que les persones clamen a Déu, i, quan diuen: “Prabhu (Pare), mostra’ns el camí”, és que certament és Déu mateix el que ha d’entrar en una forma corporal, des de la Seva forma incorporal per a mostrar-nos el camí. Només llavors és que ho pot fer de forma física. Ell no ens el pot mostrar sense venir aquí. També se l’anomena el Barquer, és a dir, que a través del món fet del cinc elements ens portarà a l’altre costat, més enllà dels cinc elements, al sisè element de la gran llum. Aleshores, només quan Déu ve d’aquell costat a aquest costat, ens pot dur allà. Així és que Déu ha de venir des de la Seva terra; per això se li diu el Barquer: ens porta als vaixells (les ànimes) a l’altre costat. Ell s’endurà als que ténen ioga (conexió) amb Ell, mentre que els que restin experimentaràn càstig de Dharamraj i després seràn alliberats


catSWEET AND HIGH VERSIONS OF MATESHWARI

SONG: Show us the way to those who have no sight, dear God!

Since people sing the song “shows the way to the blind”, it means that only God can show the way. This is the reason why people cry out to God, and, when they say: “Prabhu (Father), show us the way”, it is certainly God himself who must enter a bodily form, from His incorporeal form to show us the way. Only then can he do it physically. He can not show it to us without coming here. He is also called the Boatman, that is, through the world made of the five elements he will take us to the other side, beyond the five elements, to the sixth element of the great light. Then, only when God comes from that side on this side, can He take us there. So God must come from His land; that is why he is called the Boatman: he takes us to the ships (the souls) on the other side. He will take those who have yoga (connection) with Him, whereas those who are left will experience punishment from Dharamraj and then be released.


VERSIONES DULCES Y ELEVADAS DE MATESHWARIcat

CANCIÓN: Muéstranos el camino a aquellos que no tienen vista, querido Dios!

Ya que la gente canta la canción “muestra el camino a los ciegos”, significa que sólo Dios puede mostrar el camino. Esta es la razón por la que las personas claman a Dios, y, cuando dicen: “Prabhu (Padre), muéstranos el camino”, es que ciertamente es Dios mismo el que debe entrar en una forma corporal, desde Su forma incorporal para mostrarnos el camino. Sólo entonces lo puede hacer de forma física. Él no nos lo puede mostrar sin venir aquí. También se le llama el Barquero, es decir, que a través del mundo hecho de los cinco elementos nos llevará al otro lado, más allá de los cinco elementos, al sexto elemento de la gran luz. Entonces, sólo cuando Dios viene de aquel lado a este lado, nos puede llevar allí. Así es que Dios ha de venir desde la Su tierra; por eso se le llama el Barquero: nos lleva a los barcos (las almas) al otro lado. Él llevará a los que tienen yoga (conexión) con Él, mientras que los que queden experimentarán castigo de Dharamraj y luego serán liberados.om-shanti-e1511553214591 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: