luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Sense rancúnia al cor/No rancor in the heart/Sin rencor en el corazón

181.-  Si un no guarda rancúnia al cor, veu com al passar el temps es van esborrant les experiències negatives que hagin pogut succeir amb una altra persona i només en quedaran bones sensacions d’aquella relació; haurà passat un temps llarg. Però ara Déu ens demana que accelerem el procés tal com el temps s’accelera, doncs tot el que Captura de pantalla_20200704-080358-01guardem al cor, només han de ser records i experiències positives. Per això ens diu: -No veieu els defectes, no veieu la maldat; mireu a l’altre com a una ànima on només hi han de cabre les virtuts.- Tots tenim virtuts; ara és el temps d’invocar-les en nosaltres i els demés. Tot el que ens hem d’emportar al partir, és amor; així anirem a la terra de l’amor.

181.- If one does not hold a grudge in the heart, one sees how over time the negative experiences that may have happened with another person are erased and only good feelings of that relationship will remain; it will have been a long time. But now God asks us to accelerate the process as time accelerates, because everything we keep in our hearts should only be memories and positive experiences. That is why he tells us: -Do not see the defects, do not see the evil; look at the other as a soul where only the virtues should fit.- We all have virtues; now is the time to invoke them in ourselves and the others. All we have to take us when we depart is love; in this way we will go to the land of love.

181.- Si uno no guarda rencor en el corazón, ve como al pasar el tiempo se van borrando las experiencias negativas que hayan podido suceder con otra persona y sólo quedarán buenas sensaciones de aquella relación; habrá pasado un tiempo largo. Pero ahora Dios nos pide que aceleremos el proceso tal como el tiempo se acelera, pues todo lo que guardamos en el corazón, sólo deben ser recuerdos y experiencias positivas. Por eso nos dice: -No veáis los defectos, no veáis la maldad; mirad al otro como un alma donde sólo deben caber las virtudes.- Todos tenemos virtudes; ahora es el tiempo de invocarlas en nosotros y los demás. Todo lo que nos hemos de llevar al partir, es amor; así iremos a la tierra del amor.

florslarcblanc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: