luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Obrir l’accés/Open access/Abrir el acceso

185.-  De la mateixa manera que de nit obrim portes i finestres perquè es ventili i refresqui la casa, així mateix, deixem que la brisa que emana de Déu refresqui d4176f6fd45dc3848f2edf6acbcf9877-01l’ànima. Obrim totes “les portes i finestres” a fi que es pugui eliminar tota contaminació del nostre interior. L’acte d’obrir aquests accessos se’n diu: meditació, ioga amb l’ànima (jo) i amb l’Univers, l’Ànima Suprema, Déu, etc., tal com un s’hi senti millor.

185.- In the same way that at night we open doors and windows so that the house is ventilated and refreshed, likewise, let’s we the breeze that emanates from God refresh the soul. Let’s open all the “doors and windows” so that all contamination inside us can be eliminated. The act of opening these accesses is called: meditation, yoga with the soul (I) and with the Universe, the Supreme Soul, God, etc., as one let’s feels better.

185.- Del mismo modo que de noche abrimos puertas y ventanas para que se ventile y refresque la casa, así mismo, dejemos que la brisa que emana de Dios refresque el alma. Abramos todas “las puertas y ventanas” a fin de que se pueda eliminar toda contaminación de nuestro interior. El acto de abrir estos accesos se llama: meditación, yoga con el alma (yo) y con el Universo, el Alma Suprema, Dios, etc., tal como uno se sienta mejor.

florslarcblanc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: