luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Xarxa d’amor/Network of love/Red de amor

awaken-un-time-lapse-asombroso-e-innovador-770x413-1-e1583565380883

Xarxa d’amor
El temps de la matinada és un temps franc; és un temps lliure de qualsevol responsabilitat mundana. Gairebé ni tan sols s’ha de fer esforç per evadir-se de la xarxa de pensaments i la connexió amb mi mateixa és natural i la connexió amb Déu és tan fàcil que hi ha un anar i venir de l’energia de l’amor, on ni el cos reclama la seva presència; se sent lleuger com una ploma sostinguda en l’aire i el temps s’atura a la ment. Tant agraïment hi ha al cor, que vessa cap a l’univers, i,  llavors, es crea un flux circular d’energia espiritual, una aura d’amor que protegeix de l’energia negativa i embolcalla el món amb una flassada de pau.

Network of love
The dawn time is a frank time; it is a time free from any worldly responsibility. You hardly even have to make an effort to escape from the network of thoughts and the connection with myself is natural and the connection with God is so easy that there is a coming and going of the energy of love, where not even the body claims his presence; it feels light as a feather held in midair and time stands still in the mind. So much gratitude is in the heart that it is poured into the universe, and then a circular flow of spiritual energy is created, an aura of love that protects from negative energy and wraps the world with a blanket of peace.

Red de amor
El tiempo de la madrugada es un tiempo franco; es un tiempo libre de cualquier responsabilidad mundana. Casi ni tan siquiera se tiene que hacer esfuerzo para evadirse de la red de pensamientos y la conexión conmigo misma es natural y la conexión con Dios es tan fácil que hay un ir y venir de la energía del amor, donde ni el cuerpo reclama su presencia; se siente ligero como una pluma sostenida en el aire y el tiempo se detiene en la mente. Tanto agradecimiento hay en el corazón, que se vierte hacia el universo, y, entonces, se crea un flujo circular de energía espiritual, un aura de amor que protege de la energía negativa y envuelve el mundo con una manta de paz.

qui-socminimini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: