luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Què ens passa?/What’s happen to us?/¿Qué nos pasa?

✨Quan hi ha un respecte i un profund amor per la natura, els animals, el Planeta, l’Univers, els éssers humans inclòs un mateix, encara que també hi hagi una gran decepció pel comportament global de la humanitat i pel comportament cruel dels animals i les reaccions de la natura, el que hi ha darrera de tot plegat, encara que no es vulgui reconèixer o que no se’n sigui gens conscient, el que hi ha al fons de tot és un amor innat per Déu, malgrat es vulgui o es pugui reconèixer; malgrat el menyspreu que causi com se l’anomena.., en el fons del cor sempre hi quedarà un -que-hora-es-en-el-espacio-esta-es-la-respuesta-655x368raconet reservat a aquest Ésser desconegut.

✨When there is a deep respect and love for nature, animals, the Planet, the Universe, human beings including oneself, although there is also a great disappointment for the global behavior of humanity and for the cruel behavior of animals and the reactions of nature, what is behind all of it, even if you do not want to recognize or are not conscious at all, what is at the bottom of everything is an innate love for God, even if you want or may recognize this; in spite of the contempt it causes as it is called.., in the depths of the heart there will always be a corner reserved for that unknown Being.

✨Cuando hay un respeto y un profundo amor por la naturaleza, los animales, el Planeta, el Universo, los seres humanos incluido uno mismo, aunque también haya una gran decepción por el comportamiento global de la humanidad y por el comportamiento cruel de los animales y las reacciones de la naturaleza, lo que hay detrás de todo ello, aunque no se quiera reconocer o no se sea nada consciente, lo que hay en el fondo de todo es un amor innato por Dios, aunque se quiera o sea pueda reconocer; a pesar del desprecio que cause como se Le llama.., en el fondo del corazón siempre quedará un rincón reservado a ese Ser desconocido.

florslarcblanc 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: