luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

त्रिकालदर्शी/trikaaladarshee/TRIKALDARSHI

TRIKALDARSHI: Ser conscient de tots els aspectes del temps.

SLOGAN 25/9/20: *Feu cada acció mentre sou trikaldarshi i fàcilment assolireu èxit.

Conscient dels errors del passat. Conscient que, en les accions del present no repeteixo els errors del passat. I en el present, reconèixer que estic plantant les llavors pel futur. Les nostres accions del present seran el que configurarà el nostre futur, o sigui, rebrem el resultat d’aquelles accions.
Ser trikaldarshi és ser dissenyador de la meva vida, altrament dit.
En ser conscients rau el secret de tenir les regnes de la nostra vida, independentment del que succeeixi al nostre voltant i que no podrem controlar. Però el que sí puc controlar, és com em vull sentir i quines accions son adequades per construir un bon futur.

TRIKALDARSHI: Be aware of all aspects of time.

SLOGAN 9/25/20: * Do every action while you are trikaldarshi and you will easily achieve success.

Aware of the mistakes of the past. Aware that, in the actions of the present I do not repeat the mistakes of the past. And in the present, to recognize that I am planting the seeds for the future. Our actions in the present will be what will shape our future, that is, we will receive the result of those actions.
To be trikaldarshi is to be a designer of my life, in other words.
In being aware lies the secret of having control of our life, regardless of what happens around us and that we cannot control. But, what yes I can control is how I want to feel and what actions are appropriate to build a good future.

TRIKALDARSHI: Ser consciente de todos los aspectos del tiempo.

SLOGAN 25/9/20: * Haced cada acción mientras sois trikaldarshi y fácilmente lograréis éxito.

Consciente de los errores del pasado. Consciente de que, en las acciones del presente no repito los errores del pasado. Y en el presente, reconocer que estoy plantando las semillas para el futuro. Nuestras acciones del presente serán lo que configurará nuestro futuro, o sea, recibiremos el resultado de aquellas acciones.
Ser trikaldarshi es ser diseñador de mi vida, en otras palabras.
En ser conscientes radica el secreto de tener las riendas de nuestra vida, independientemente de lo que suceda a nuestro alrededor y que no podremos controlar. Pero, lo que sí puedo controlar es cómo me quiero sentir y qué acciones son adecuadas para construir un buen futuro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: