luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

ALTES VIBRACIONS/HIGH VIBRATIONS/ALTAS VIBRACIONES

✨ Què ens aporta la experiència de Déu en la meditació? Altes vibracions que sanen i apaivaguen el dolor que sent l’ànima, en els moments adversos en el que el planeta està submergit. A l’experimentar a Déu en la Seva naturalesa de llum, ens experimentem a nosaltres mateixos d’igual manera Som llum i Ell és llum, tenim la mateixa naturalesa; per això és que ens connectem quan meditem, perquè en aquell moment emetem ondes homogènies semblants. En cap moment del recorregut de la història de la humanitat hi ha hagut la facilitat que hi ha ara per a unir-nos amb Déu d’una forma pràctica, al tenir un mínim interès d’aconseguir-ho. Això és així perquè ara és el temps en que Déu Li toca entrar a l’escena humana. És la primera i única vegada que, si ens hi esforcem, podrem sentir-Lo i podrem afegir la nostra energia amb la Seva per a configurar una sanació a nivell mundial.
✨ does the experience of God in meditation bring us? High vibrations that heal and soothe the pain that the soul feels, in the adverse moments in which the planet is submerged. As we experience God, in His nature of light, we experience ourselves in the same way. We are light and He is light, we have the same nature; that’s why we connect when we meditate, because at that moment we emit similar homogeneous waves. At no time in the history of humanity has there been the facility that exist now to unite with God in a practical way, by having a minimum interest in achieving it. This is so because now is the time for God to enter the human scene. It is the first and only time that, if we strive, we will be able to feel Him and we will be able to add our energy with His to configure a worldwide healing.
✨¿Qué nos aporta la experiencia de Dios en la meditación? Altas vibraciones que sanan y apaciguan el dolor que siente el alma, en los momentos adversos en el que el planeta está sumergido. Al experimentar a Dios en Su naturaleza de luz, nos experimentamos a nosotros mismos de igual manera. Somos luz y Él es luz, tenemos la misma naturaleza; por eso es que nos conectamos cuando meditamos, porque en ese momento emitimos ondas homogéneas similares. En ningún momento del recorrido de la historia de la humanidad ha habido la facilidad que existe ahora para unirnos con Dios de una forma práctica, al tener un mínimo interés de conseguirlo. Esto es así porque ahora es el tiempo en que Dios Le toca entrar a la escena humana. Es la primera y única vez que, si nos esforzamos, podremos sentirle y podremos añadir nuestra energía con la Suya para configurar una sanación a nivel mundial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: