luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

S’atura la cerca/Search stops/Se detiene la búsqueda

S’atura la cerca

Alí Babá y los 40 ladrones

Com saber si allò que hem trobat és el definitiu? Doncs, perquè tot el que fèiem anteriorment perd importància i, fins i tot, ho oblidem per seguir en allò que hem descobert. És comparable amb quan ens enamorem de veritat, que de sobte només existeix aquell o aquella que ens ha robat el cor i deixa d’interessar-nos qualsevol altre.
Aquesta és la meva experiència vital. No sé si Ell em va trobar a mi o si jo El vaig trobar a Ell, però el cas és que, d’ençà d’aquell instant intens primer en que la “fletxa” va encertar de ple el meu cor, totes les anteriors activitats espirituals, artístiques o lúdiques, van passar al “soterrani”, i allà es van quedar “aparcades” a les lleixes de les experiències menors.
Què hi pot haver més gran que haver trobat “la Cova d’Alí-Babà علي بابا”? Tots els “tresors” que mai hagués pogut imaginar que existissin.., allà estan, a la meva disposició. Així és Déu; quan Li pertanys t’ho dóna tot; t’omple de tots els recursos espirituals per fer front amb èxit a la transformació integral de la teva vida, pel que et resti de vida en aquest món.

Search stops

توتي توتي - قصة علي بابا والأربعون لصاً

How to know if what we have found is the definitive thing? Well, because everything we did previously loses importance and we even forget it to continue in what we have discovered. It is comparable to when we truly fall in love, that suddenly there is only the one who has stolen our hearts and we are no longer interested in any other.
This is my life experience. I don’t know if He found me to me or if I found Him to Him, but the fact is that, from that first intense moment in which the “arrow” hit my heart squarely, all the previous spiritual, artistic or recreational activities.., passed to the “basement”, and there they stayed, “parked” on the shelves of lesser experiences.
What could be greater than having found “the Cave of Ali-Baba علي بابا”? All the “treasures” that I could never have imagined existed.., there they are, at my disposal. This is how God is; when you belong to Him, it He gives you everything; He fills you with all the spiritual resources to successfully face the integral transformation of your life, for what remains you of life in this world.

Se detiene la búsqueda

Jardín de los Cinco Sauces: LO SABEMOS TODOS

Cómo saber si lo que hemos encontrado es lo definitivo? Pues, porque todo lo que hacíamos anteriormente pierde importancia y, incluso, lo olvidamos para seguir en lo que hemos descubierto. Es comparable con cuando nos enamoramos de verdad, que de pronto sólo existe aquel o aquella que nos ha robado el corazón y deja de interesarnos cualquier otr@.
Esta es mi experiencia vital. No sé si Él me encontró a mí o si yo Le encontré a Él, pero el caso es que, desde aquel instante intenso primero en que la “flecha” acertó de lleno mi corazón, todas las anteriores actividades espirituales, artísticas o lúdicas, pasaron al “sótano”, y allí se quedaron “aparcadas” en los estantes de las experiencias menores.
¿Qué puede haber más grande que haber encontrado “la Cueva de Alí-Babá علي بابا”? Todos los “tesoros” que nunca hubiera podido imaginar que existieran.., allí están, a mi disposición. Así es Dios; cuando Le perteneces te lo da todo; te llena de todos los recursos espirituales para hacer frente con éxito a la transformación integral de tu vida, por lo que te reste de vida en este mundo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: