luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Mirar joies/To look at jewelry/Mirar joyas

Mirar joies

Hi han pedres que poden ser molt boniques.., però no son diamants ni de bon tros.

PUNTS 13/3/21: *La visió d’un joier sempre recau damunt dels diamants. No deixeu que la vostra visió caigui en les pedres, mireu als diamants, a l’especialitat de cadascú.*

Per què sinó les pedres més preuades son els diamants? Perquè avui dia costa de trobar. És més fàcil ensopegar-se amb qualsevol pedra, còdol o roca on es miri per tot arreu. Sí, això és la metàfora del comportament de la humanitat.., és el que es veu perquè ens hem acostumat a veure allò que ressalta més.., els defectes, els actes roïns, les atzagaiades. Bondat existeix però queda eclipsada pel que estem acostumats. És com si haguéssim programat la ment per detectar només el pitjor. Si veiéssim què li passa al cor quan contempla un diamant… potser no voldríem “veure” mai més pedres. Prefereixo ser feliç contemplant la bondat que hi ha al cor d’algú i procurar que el que hi ha de dolent no l’eclipsi. Això costa.., però allò que s’ha programat, també es pot desprogramar.

To look at jewelry

May be an image of joieria

There are stones that can be very beautiful.., but they are not diamonds far from it.

POINTS 3/13/21: * A jeweler’s vision always falls on diamonds. Do not let your vision fall on the stones, look at the diamonds, to the specialty of each one. *

Why else the most valued stones are diamonds? Becauseat present it is difficult to find. It is easier to trip over any stone, boulder or rock where you look from all sides. Yes, this is the metaphor for the behavior of humanity.., it is what it’s see because we have become accustomed to seeing what stands out the most.., the defects, the villainois acts, the nonsense. Goodness exists but is overshadowed by what we are used to. It is as if we have programmed the mind to detect only the worst. If we could see what happens to the heart when it looks at a diamond… we not would want to “see” any more stones. I prefer to be happy contemplating the goodness that is in someone’s heart and ensuring that what is bad does not overshadow it. This costs.., but what is programmed can also be deprogrammed.

Mirar joyas

Hay piedras que pueden ser muy bonitas.., pero no son diamantes ni mucho menos.

May be an image of menjar

PUNTOS 13/03/21: * La visión de un joyero siempre recae sobre los diamantes. No dejéis que vuestra visión caiga sobre las piedras, mirad los diamantes, a la especialidad de cada uno. *

¿Por qué si no las piedras más valoradas son los diamantes? Porque en la actualidad es difícil de encontrar. Es más fácil tropezar con cualquier piedra, canto rodado o roca donde se mira desde todos los lados. Sí, esta es la metáfora del comportamiento de la humanidad.., es lo que se ve porque nos hemos acostumbrado a ver lo que más destaca.., los defectos, los actos ruines, los desatinos. La bondad existe pero se ve ensombrecida por lo que estamos acostumbrados. Es como si hubiéramos programado la mente para detectar solo lo peor. Si pudiéramos ver lo que le sucede al corazón cuando mira un diamante.., no querríamos “ver” más piedras. Prefiero ser feliz contemplando la bondad que hay en el corazón de alguien y asegurarme de que lo malo no lo ensombrezca. Esto cuesta.., pero lo programado también se puede desprogramar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: