luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Captar l’ajuda divina/Capture the divine help/Captar la ayuda divina

Captar l’ajuda divina

S’ha dit que la intensa producció de pensaments és soroll a la ment.

Empieza a meditar y mejora tu vida - Mil Cursos Gratis

SLOGAN 14/3/21: * Sigueu estalviadors amb els vostres pensaments, temps i paraules, i, podreu captar l’ajuda del Pare (Déu).
PUNTS 14/3/21: * Si no li doneu aquella importància que cal, no trobareu el temps.*

Quan la ment està farcida de pensaments fins el punt que no els podem controlar, que som presos i esclaus d’ells, allò ens altera fins el punt de l’esgotament mental, preludi del esgotament físic. Hi ha tant de soroll que no ens podem sentir ni a nosaltres mateixos respirar. El temps se’ns escola per entremig dels segons i les paraules s’articulen als llavis gairebé sense sentit. És com si estiguéssim en xoc.
Meditar ens capacita la destresa d’aturar parcialment o minvar l’excessiva producció de pensaments aleatoris. Quan meditem estem creant un parèntesi entre pensament i pensament; ens adonem que pensem i aquest és el primer pas per ser una mica més feliç. Mica en mica i amb paciència i perseverança ens farem destres i capaços de fer aquest parèntesi vital en qualsevol lloc i moment. Dins d’aquests parèntesis hi ha l’energia que prové de Déu, l’ajuda més important que podem tenir; però res s’obté sense una mica d’esforç. Cal donar importància a allò que volem aconseguir, sinó, tal com diu el punt d’avui.., simplement no trobarem el temps per fer-ho.

Capture the divine help

It has been said that intense thought production is noise in the mind.

Meditación budista: técnicas para principiantes - VIX

SLOGAN 3/14/21: * Be saver with your thoughts, time and words, and you will be able to receive the help of the Father (God).
POINTS 3/14/21: * If you don’t give it that necessary importance, you won’t find the time. *

When the mind is full of thoughts to the point that we cannot control them, that we are prisoners and slaves of them, that upsets us to the point of mental exhaustion, a prelude to physical exhaustion. There is so much noise that we cannot even hear ourselves breathe. Time slips away from us between the seconds and the words are articulated on the lips almost without meaning. It’s like we’re in shock.
Meditation enables us to partially stop or reduce the excessive production of random thoughts. When we meditate we are creating a parenthesis between thought and thought; we realize that we think and this is the first step to be a little happier. Little by little and with patience and perseverance we will become skilled and capable of doing this vital parenthesis at any place and time. Within these parentheses is the energy that comes from God, the most important help we can have; but nothing is achieved without a little effort. We must give importance to what we want to achieve, otherwise, as today’s point says.., we simply will not find the time to do it.

Captar la ayuda divina

Se ha dicho que la intensa producción de pensamientos es ruido en la mente.

Meditación - Técnicas de la meditación y sus beneficios

SLOGAN 14/3/21: * Sed ahorradores con vuestros pensamientos, tiempo y palabras, y podréis captar la ayuda del Padre (Dios).
PUNTOS 14/3/21: * Si no le dais aquella importancia necesaria, no encontraréis el tiempo. *

Cuando la mente está llena de pensamientos hasta el punto de que no los podemos controlar, que somos presos y esclavos de ellos, eso nos altera hasta el punto del agotamiento mental, preludio del agotamiento físico. Hay tanto ruido que no nos podemos oir ni a nosotros mismos respirar. El tiempo se nos escurre por entre los segundos y las palabras se articulan en los labios casi sin sentido. Es como si estuviéramos en shock.
Meditar nos capacita la destreza de detener parcialmente o disminuir la excesiva producción de pensamientos aleatorios. Cuando meditamos estamos creando un paréntesis entre pensamiento y pensamiento; nos damos cuenta de que pensamos y este es el primer paso para ser un poco más feliz. Poco a poco y con paciencia y perseverancia nos haremos diestros y capaces de hacer este paréntesis vital en cualquier lugar y momento. Dentro de estos paréntesis está la energía que proviene de Dios, la ayuda más importante que podemos tener; pero nada se obtiene sin un poco de esfuerzo. Hay que dar importancia a lo que queremos conseguir, sino, como dice el punto de hoy.., simplemente no encontraremos el tiempo para hacerlo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: