luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Tot existeix eternament/Everything exists eternally/Todo existe eternamente

Lomonosov.jpg
Mijaíl Lomonósov 1748

Tot existeix eternament

*La matèria no es crea ni es destrueix, es transforma *


Aquest principi filosòfic-químic-físic du inherent la idea de l’etern: “alguna cosa que no es crea, no es pot destruir, és quelcom que sempre existeix, ha existit i existirà per sempre més. Doncs, si una cosa es creés tindria un principi i també tindria un final.”
Aquesta és l’eternitat de tots els elements de la matèria de l’univers, que sempre va canviant, transformant-se. Aquest moviment infinit de canvi només afecta al tangible; també l’eternitat afecta a l’intangible: etern i continu però sense transformació física o química doncs és quelcom subtil: la llum subtil, l’ànima. Aquesta energia vital, altrament dit consciència, roman constant i mai desapareix, ni quan el cos que habita li arriba el temps de disgregar-se en diferents elements. Simplement canvia de cos, o roman en l’element subtil fins que li arriba el moment de tornar a encarnar.

David - Portrait of Monsieur Lavoisier (cropped).jpg
Antoine Lavoisier 1785

Everything exists eternally

* Matter is neither created nor destroyed, it transforms *


This philosophical-chemical-physical principle carries inherent the idea of the eternal: “something that is not created, cannot be destroyed, is something that always exists, has existed and will exist forever. Well, if something were created it would have a beginning and also it would have an end. “
This is the eternity of all the elements of matter in the universe, which is always changing, transforming. This infinite movement of change only affects the tangible; eternity also affects the intangible: eternal and continuous but without physical or chemical transformation because it is something subtle: the subtle light, the soul. This vital energy, that is, consciousness, remains constant and never disappears, not even when the body it inhabits comes the time to disintegrate into different elements. He simply changes his body, or remains in the subtle element until it is time for him to incarnate.

Catalina II de Rusia visitando a Lomonósov en 1764. pintor Iván Fiódorov, 1884.

Todo existe eternamente

* La materia no se crea ni se destruye, se transforma *


Este principio filosófico-químico-físico lleva inherente la idea del eterno: “algo que no se crea, no se puede destruir, es algo que siempre existe, ha existido y existirá para siempre. Pues, si algo se creara tendría un principio y también tendría un final. “
Esta es la eternidad de todos los elementos de la materia del universo, que siempre va cambiando, transformándose. Este movimiento infinito de cambio sólo afecta al tangible; también la eternidad afecta al intangible: eterno y continuo pero sin transformación física o química pues es algo sutil: la luz sutil, el alma. Esta energía vital, es decir, conciencia, permanece constante y nunca desaparece, ni cuando el cuerpo que habita le llega el tiempo de disgregarse en diferentes elementos. Símplemente cambia de cuerpo, o permanece en el elemento sutil hasta que le llega el momento de volver a encarnar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: