luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Nats de pares/Born of parents/Nacidos de padres

🔹Cada ésser humà pel fet d’haver nascut té forçosament una mare i un pare. Ningú neix espontàniament del no res. Pel mateix motiu, cada un de nosaltres té la Mare Pare de l’ànima; però, pel fet de no conèixer-El som orfens. Això no exclou que igualment El tinguem, només que no som conscients d’Ell; igual com algú que existeix i viu tota la vida mancat de pares, si més no, sap de segur que ha nascut d’algú. Així doncs.., quan pensem que Déu no existeix.., potser ens haurem de replantejar si existim nosaltres.

🔹 Every human being by virtue of being born necessarily has a mother and a father. No one is spontaneously born out of nowhere. For the same reason, each of us has the Mother Father of the soul; but, not knowing him we are orphans. This does not exclude that we have Him, only that we are not aware of Him; just like someone who exists and lives a lifetime without parents, at least he knows for sure that he was born to someone. So.., when we will are thinking that God does not exist.., perhaps we will have to rethink us whether we exist us.

🔹Cada ser humano por el hecho de haber nacido tiene forzosamente una madre y un padre. Nadie nace espontáneamente de la nada. Por el mismo motivo, cada uno de nosotros tiene la Madre Padre del alma; pero, al no conocerle somos huérfanos. Esto no excluye que igualmente Le tengamos, sólo que no somos conscientes de Él; igual como alguien que existe y vive toda la vida carente de padres, al menos, sabe de seguro que ha nacido de alguien. Así pues.., cuando pensemos que Dios no existe.., quizás nos tendremos que replantear si existimos nosotros.

🔸🔶🔸🔹🔷🔹🔸🔶🔸

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: