luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Control&controlar/Control&control/Control&controlar

Tenim virtuts i poders inherents a la nostra pròpia naturalesa.

Gifs animats de Lletres de Papallones Vermelles

SLOGAN 18/6/21: *Incrementeu el poder de la concentració y finalitzarà el divagar de la ment i de l’intel·lecte*.

Tenir control de la ment és una cosa sana, però quan aquest poder va a l’expansió per causes patològiques, es torna un control malsà, perniciós per l’afectat i pels que l’envolten. L’equilibri de tot és la clau per mantenir tota mena de salud. Per tant, el poder de concentrar-se és important per no deixar que res s’escapi al nostre control; aquest sí que és un control sa. “No deixeu que la ment emmalalteixi”: consell Diví.

We have virtues and powers inherent in our own nature.

orange butterfly flying gif orange papillon - PicMix

SLOGAN 06/18/21: * Increase the power of concentration and the wandering of the mind and intellect will end *.

Having control of the mind is something healthy, but when this power is expanded due to pathological causes, it becomes an unhealthy control, harmful for the affected person and for those around him. The balance of everything is the key to maintaining all kinds of health. Therefore, the power to concentrate is important to not let anything get out of our control; this yes that is a healthy control. “Do not let the mind get sick”: Divine advice.

Tenemos virtudes y poderes inherentes a nuestra propia naturaleza.

Borboletas Butterflies GIF - Borboletas Butterflies Beautiful - Discover &  Share GIFs

SLOGAN 18/6/21: * Incrementad el poder de la concentración y finalizará el divagar de la mente y del intelecto *

Tener control de la mente es algo sano, pero cuando este poder va a la expansión por causas patológicas, se vuelve un control malsano, pernicioso para el afectado y para los que le rodean. El equilibrio de todo es la clave para mantener todo tipo de salud. Por lo tanto, el poder de concentrarse es importante para no dejar que nada se escape a nuestro control; este sí es un control sano. “No dejéis que la mente enferme”: consejo Divino.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: