luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

-PRANESHWAR-

Alçant la mirada ens adonem que hi ha un espai blau traçat de diverses llums i tons, i aleshores som conscients que al darrera d’aquestes projeccions hi ha un focus potent de llum més enllà dels núvols, el sol. Ens fem conscients de la seva existència. Ens passa el mateix; quan sabem com mirar dins nostre, trobem que existim més enllà de la mà que escriu i de les cames que ens transporten. “El Pare ha fet que ens comprenguem a nosaltres mateixos, Ell, Praneshwar, el Senyor de la Vida, Déu,” amb el coneixement del Raja Ioga Antic.

Looking up, we realize that there is a blue space traced by various lights and tones, and then we are aware that behind these projections there is a powerful source of light beyond the clouds, the sun. We become aware of its existence. The same thing happens to us; when we know how to look inside ourselves, we find that we exist beyond the hand that writes and the legs that carry us. “The Father has made us understand ourselves, He, Praneshwar, the Lord of Life, God,” with the knowledge of Ancient Raja Yoga.

Levantando la mirada nos damos cuenta de que hay un espacio azul trazado de varias luces y tonos, y entonces somos conscientes de que detrás de estas proyecciones hay un foco potente de luz más allá de las nubes, el sol. Nos hacemos conscientes de su existencia. Nos pasa lo mismo; cuando sabemos cómo mirar dentro de nosotros, encontramos que existimos más allá de la mano que escribe y de las piernas que nos transportan. “El Padre ha hecho que nos comprendamos a nosotros mismos, Él, Praneshwar, el Señor de la Vida, Dios,” con el conocimiento del Raja Yoga Antiguo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: