luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Apreciada independència…/Appreciated independence…/Apreciada independencia…

Apreciada independència…

EDUCAR PARA LA INDEPENDENCIA - Artículos de supera.mxArtículos de supera.mx

L’obra de teatre de la vida té el seu propi guió.
Cada instant és únic.
Viu cada moment com si fos el més important de tots.
Sentiràs pau i en gaudiràs.
Descobreix la teva ànima i el tresor que hi ha a dins.
La teva ànima és plena de pau.
La teva ànima és pau.
(Pensaments de pau, Enric Simó)
(-ISBN:84-931939-6-8
)

Apreciada independència,
Tinc la impressió que existeixes dins meu però no sé com puc trobar-te. Quan recordo la meva infantesa.., sé que depenia del pares però em sentia pletòric d'alegria. Quan em vaig fer més gran.., em volia menjar el món.., quan vaig prendre responsabilitats, em vaig adonar que tot i que d'alguna manera m'havia independitzat.., no tenia independència, i ara que tinc temps per mi.., et busco i sé que ets en algun lloc dins meu, que no et podré comprar als "súpers" ni a les botigues de lleure, ni a les grans fàbriques de cotxes.., tot això ja s'ha revelat a la meva consciència, tot això ja ha estat experimentat i la conclusió és que ets dins meu, apreciada independència.

No hi ha més gran independència.., que dependre de Déu. Això no vol dir que Li estiguem pregant ni demanant. Ell ja ho ha donat tot a l’ànima de cadascú, per tant no cal pregar ni demanar, cal anar al nostre interior i gratar dessota tota la fullaraca que hi hem anat dipositant en el transcurs de la vida. Només cal recolzar-nos en Ell quan sigui que sentim dependència cap a algú o cap a quelcom. L’amor espiritual cap al Pare, és garantia d’independència.

Appreciated independence…

The play of life has its own script.
Every moment is unique.
Live each moment as if it were the most important of all.
You will feel peace and enjoy it.
Discover your soul and the treasure within.
Your soul is full of peace.
Your soul is peace.
(Thoughts of peace, Enrique Simó)
(-ISBN: 84-931939-6-8)

Appreciated independence,
I have the impression that you exist within me but I don't know how I can find you. When I remember my childhood.., I know that I depended on the parents but I felting full of joy. When I got older.., I wanted to eat the world.., when I took responsibilities, I realized that even though, somehow I had become independent.., I had no independence, and now that I have time for myself.., I look for you and I know that you are somewhere inside me, that I will not be able to buy you in the supers or in the leisure shops, or in the large car factories.., all of this has already been revealed in my conscience, everything this has already been experienced and the conclusion is that you are within me, cherished independence.

There is no greater independence.., than depending on God. This does not mean that we are praying or asking Him. He has already given everything to the soul of each one, therefore it is not necessary to pray or ask, we have to go inside ourselves and scratch all the litter that we have deposited there in the course of life. It is enough to lean on Him whenever we feel dependence on someone or something. Spiritual love towards the Father is a guarantee of independence.

Apreciada independencia…

La importancia de ser independiente y sentirse bien

La obra de teatro de la vida tiene su propio guión.
Cada instante es único.
Vive cada momento como si fuera el más importante de todos.
Sentirás paz y disfrutarás de ella.
Descubre tu alma y el tesoro que hay dentro.
Tu alma está llena de paz.
Tu alma es paz.
(Pensamientos de paz, Enrique Simó)
(-ISBN: 84-931939-6-8
)

Apreciada independencia,
Tengo la impresión de que existes dentro de mí pero no sé cómo puedo encontrarte. Cuando recuerdo mi infancia.., sé que dependía de los padres pero me sentía pletórico de alegría. Cuando me hice mayor.., me quería comer el mundo.., cuando tomé responsabilidades, me di cuenta que a pesar de que, de alguna manera me había independizado.., no tenía independencia, y ahora que tengo tiempo para mí.., te busco y sé que eres en algún lugar dentro de mí, que no te podré comprar en los supers ni en las tiendas de ocio, ni en las grandes fábricas de coches.., todo ello ya se ha revelado en mi conciencia, todo ello ya ha sido experimentado y la conclusión es que estás dentro de mí, apreciada independencia.

No hay mayor independencia.., que depender de Dios. Esto no quiere decir que Le estemos orando ni pidiendo. Él ya lo ha dado todo al alma de cada uno, por lo tanto no es necesario orar ni pedir, hay que ir a nuestro interior y rascar debajo toda la hojarasca que hemos ido depositando ahí en el transcurso de la vida. Basta apoyarnos en Él cuando sea que sintamos dependencia hacia alguien o hacia algo. El amor espiritual hacia el Padre, es garantía de independencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: