luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Com no perdre el bon humor?/How not to lose the good humor?/¿Cómo no perder el buen humor?

Tal com estan les coses actualment, es fa difícil seguir amb la ment fresca i alegre, però no és pas impossible, només cal fer-li un tomb a allò que ens passa, que ens preocupa.

  • Per exemple, si esteu viatjant a Delhi i pel camí us trenqueu una cama, considereu que també hi ha un benefici en allò. Al menys, l’ànima no s’ha trencat!

Encara que això sigui un exemple, evidentment, de la Índia, a mi em serveix! És un toc d’humor espiritual; què més espiritual que considerar-se una ànima dins d’un cos? No portaríem el vehicle al taller quan s’espatlla? Doncs, aplicat a la vida també ens serveix. Deixaríem que ens enguixessin la cama trencada i per dins no s’hauria trencat res. Això, si ens mantenim animats i no deixem que res per dins s’esmicoli. Al capdavall, depèn de cadascú donar-li la volta a les calamitats i convertir-les en una oportunitat per descobrir coses que d’altra manera no veuríem, no?

Cómo Coger el Hábito de Estar Siempre de Buen Humor

As things are currently, it is difficult to keep a fresh and happy mind, but it is not impossible, we just have to turn around what happens to us, which worries us.

  • For example, if you are traveling to Delhi and on the way you break your leg, consider that there is also a benefit in that. At least the soul has not been broken!

Although this is an example, obviously, from India, it works for me! It is a touch of spiritual humor; What could be more spiritual than to consider oneself a soul within a body? Wouldn’t we take the vehicle to the workshop when it breaks down? Well, applied to life it also serves us. We would have our broken leg cast and nothing would have been broken inside. This, if we stay encouraged and do not let anything inside crumble. After all, it is up to each one of us to turn around calamities and turn them into an opportunity to discover things that we would not otherwise see, right?

El buen humor contribuye a mi salud

Tal como están las cosas actualmente, es difícil mantener la mente fresca y feliz, pero no es imposible, solo tenemos que darle la vuelta a lo que nos pasa, que nos preocupa.

  • Por ejemplo, si está viajando a Delhi y en el camino se rompe la pierna, considere que eso también tiene un beneficio. ¡Al menos el alma no se ha roto!

Aunque este es un ejemplo, obviamente, de la India, ¡a mí me funciona! Es un toque de humor espiritual; ¿Qué puede ser más espiritual que considerarse un alma dentro de un cuerpo? ¿No llevaríamos el vehículo al taller cuando se averíe? Bueno, aplicado a la vida también nos sirve. Tendríamos nuestra pierna rota enyesada y nada se habría roto por dentro. Esto, si nos mantenemos animados y no dejamos que nada del interior se desmorone. Después de todo, depende de cada uno de nosotros dar la vuelta a las calamidades y convertirlas en una oportunidad para descubrir cosas que de otro modo no veríamos, ¿verdad?

Breve historia del humor español: disparates generacionales

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: