luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Sense condescendència/Without condescension/Sin condescendencia

Quan la tolerància és virtut se sent sincera per a qui la practica i per a qui la rep.

  • SLOGAN: * -Embeveu la virtut de la tolerància i no haureu d’acceptar el suport de la falsedat.-*

Qui practica la tolerància honestament, no la sent com una càrrega ni com una repressió, i qui la rep experimenta l’amor, la sinceritat i les ganes d’ajudar de l’altre com una oportunitat per poder expressar-se amb llibertat. No hi ha així condescendència en cap dels sentits: positiu ni negatiu; aleshores l’ànima no ha de suportar el teatre de la mentida.

When tolerance is virtue, it feels sincere for those who practice it and for those who receive it.

  • SLOGAN: * -Imbibe the virtue of tolerance and you will not have to accept the support of falsehood.- *

Whoever practices tolerance honestly does not feel it as a burden or as a repression, and whoever receives it experiences love, sincerity and the desire to help at the other as an opportunity to be able express themselves freely. There is thus no condescension in any of the senses: positive or negative; then the soul does not have to endure the theater of lies.

Cuando la tolerancia es virtud, se siente sincera para quien la practica y para quien la recibe.

  • SLOGAN: * -Embebed la virtud de la tolerancia y no tendréis que aceptar el soporte de la falsedad.-*

Quien practica la tolerancia honestamente, no la siente como una carga ni como una represión, y quien la recibe experimenta el amor, la sinceridad y las ganas de ayudar al otro como una oportunidad para poder expresarse con libertad. No existe así condescendencia en ninguno de los sentidos: positivo ni negativo; entonces el alma no ha de soportar el teatro de la mentira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: