luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Malgrat caigui el cel/Even if the sky falls/Aunque caiga el cielo

Passi el que passi, per molt atordidor que sigui, el més important és mantenir la calma i fer una mirada cap a Déu. Això se’n diu el pelegrinatge del record. Apartant la mirada mental de la situació, no hi haurà la seva influencia repressora, doncs estarem connectant-nos d’ésser a Ésser i rebent la Seva influència regeneradora d’Ell, també anomenat L’Intel·lecte del Savi. No es tracta de pregaria sinó d’una relació fill-Pare. No cal demanar-Li res, només estar mentalment amb Ell.

Whatever happens, no matter how stunning it may be, the most important thing is to stay calm and render a look at God. This is called the pilgrimage of remembrance. Averting the mental gaze from the situation, there will be no repressive influence from it, as we will be connecting from being to Being and receiving His regenerating influence from Him, also called The Intellect of the Sage. It is not about prayer, but about a child-Father relationship. You don’t need to ask Him for anything, just being mentally with Him.

Pase lo que pase, por muy aturdidor que sea, lo más importante es mantener la calma y echar una mirada hacia Dios. Esto se llama la peregrinación del recuerdo. Apartando la mirada mental de la situación, no habrá su influencia represora, pues estaremos conectándonos de ser a Ser y recibiendo Su influencia regeneradora de Él, también llamado El Intelecto del Sabio. No se trata de oración sino de una relación hijo-Padre. No hace falta pedirle nada, sólo estar mentalmente con Él.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: