luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Podem canviar allò que ens fa patir/We can change what makes us suffer/Podemos cambiar aquello que nos hace sufrir

Allò que ens fa patir

Quan sentim interiorment tristesa, ràbia, gelosia, angunia, incertesa, rancúnia, desig de revenja.., etc., tot de sensacions que ens torturen, hem d’entendre que estem en consciència de cos, és a dir, que la nostra consciència està atrapada en pensar que només som humans, sense la part de ser éssers(ànimes) que fan que el cos funcioni. Després venen les conseqüències dels actes influenciats per aquestes sensacions, i, cometem errors que tornen a submergir-nos en les mateixes tristeses, rabies, gelosies.., etc. Una roda de patiments que només la podem trencar recordant la nostra essència més elevada: la de ser ànimes eternes que no poden influir-se per res mundà.
Ell(Déu) ens ho recorda: “Quan us feu conscients del cos, tot el que feu és erroni.”

It which makes us suffer

When we internally feel sadness, anger, jealousy, anguish, uncertainty, resentment, desire for revenge.., etc., a whole of sensations that torture us, we must understand that we are in body consciousness, that is, that our consciousness is trapped in to think that we are only human, without the part of being beings(souls) that make the body work. Then come the consequences of the acts influenced by these sensations, and we make mistakes that plunge us back into the same sadness, anger, jealousy.., etc. A wheel of suffering that we can only break by remembering our highest essence: it that of being eternal souls that cannot be influenced by anything mundane.
He(God) reminds us: “When you become body conscious, everything you do is wrong. “

Lo que nos hace sufrir

Cuando sentimos interiormente tristeza, rabia, celos, angustia, incertidumbre, rencor, deseo de venganza.., etc., un todo de sensaciones que nos torturan, debemos entender que estamos en conciencia de cuerpo, es decir, que nuestra conciencia está atrapada en pensar que sólo somos humanos, sin la parte de ser seres(almas) que hacen que el cuerpo funcione. Luego vienen las consecuencias de los actos influenciados por estas sensaciones, y, cometemos errores que vuelven a sumergirnos en las mismas tristezas, rabias, celos.., etc. Una rueda de sufrimientos que sólo podemos romperla recordando nuestra esencia más elevada: la de ser almas eternas que no pueden influenciarse por nada mundano.
Él(Dios) nos lo recuerda: “Cuando os hacéis conscientes del cuerpo, todo lo que hacéis es erróneo.”

7 errores que nos hacen sufrir - La Mente es Maravillosa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: