luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Al final d’un Exercici Comptable/At the end of an Accounting Exercise/Al final de un Ejercicio Contable

Si no som gairebé conscients de tots els errors que hem comès durant la nostra vida actual.., imagineu-vos si hem de saber els que vam cometre en anteriors vides. És impossible, però això no exonera l’ànima d’un pes que va arrossegant vida rere vida, naixement rere naixement. El Karma va acumulant tot això, perquè no tot es pot saldar completament. Només es liquiden els comptes al final d’un exercici comptable, oi? Ara tota la humanitat és en aquesta tessitura, al final d’un compte que finalitza després de 5000 anys d’haver-se iniciat. L’ànima ha d’alliberar-se de tot aquest pes per retornar allà d’on prové, i només hi ha un mètode eficaç: El Pare de l’ànima diu: recordeu-Me només a Mi, en aquest últim naixement, i gairebé la totalitat del errors acumulats es dissoldran de dins vostre mica en mica. Es diu “gairebé” no pas perquè a Déu li manqui poder per eliminar aquesta càrrega dels éssers humans, sinó, degut a que és una feina que ha de fer cadascú, triga temps a fer-se, i depenent del temps que es practiqui, hi haurà qui pugui eliminar del tot i hi haurà qui hagi d’acabar d’eliminar amb el sofriment del karma abans d’anar-se’n a la dolça llar.

If we are not barely aware of all the mistakes we have made during our current life.., imagine if we can know the ones we made in previous lives. It is impossible, but this does not exonerate the soul of a weight that is dragging life after life, birth after birth. Karma accumulates all this, because not everything can be completely pay off. Accounts are only cleared at the end of an accounting exercise, right? Now all humanity is in that position, at the end of a account that ends after 5000 years of being started. The soul must free itself of all this weight to return to where it came from, and there is only one effective method: The Father of the soul says: remember Me only to Me, in this last birth, and almost all the accumulated errors will dissolve within you little by little. It is said “almost” not because God lacks the power to eliminate this burden from human beings, but, because it is a job that must be done by each one, it takes time to do it, and depending on the time that is practiced, there will be someone can eliminate completely and there will be those who will have to finish eliminating with the suffering of karma before going home sweet.

Si no somos a penas conscientes de todos los errores que hemos cometido durante nuestra vida actual.., imagínense si podemos saber los que cometimos en anteriores vidas. Es imposible, pero esto no exonera al alma de un peso que va arrastrando vida tras vida, nacimiento tras nacimiento. El Karma va acumulando todo esto, porque no todo se puede saldar completamente. Sólo se liquidan las cuentas al final de un ejercicio contable, ¿verdad? Ahora toda la humanidad está en esa tesitura, al final de una cuenta que finaliza después de 5000 años de haberse iniciado. El alma debe liberarse de todo este peso para retornar allá de dónde proviene, y sólo hay un método eficaz: El Padre del alma dice: recordadme sólo a Mí, en este último nacimiento, y casi la totalidad de los errores acumulados se disolverán dentro de vosotros poco a poco. Se dice “casi” no porque a Dios le falte poder para eliminar esta carga de los seres humanos, sino, debido a que es un trabajo que debe hacer cada uno, tarda tiempo en hacerse, y dependiendo del tiempo que se practique, habrá quien pueda eliminar por completo y habrá quien tenga que acabar de eliminar con el sufrimiento del karma antes de irse al dulce hogar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: