luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La música arriba/The músic come/La música llega

Quan no es pot expressar amb les paraules…, la melodia creada a través de qualsevol instrument que es tingui a l’abast, o de qualsevol cançó…, pot substituir frases que s’han quedat glaçades, suspeses en un mar de sentiments o, senzillament, impossibles de traduir del pensament.

When you cannot express yourself with words…, the melody created through any instrument that is within reach, or any song…, can replace phrases that have remained frozen, suspended in a sea of feelings or, simply , impossible to translate from thought.

Cuando no puede expresarse con las palabras…, la melodía creada a través de cualquier instrumento que se tenga al alcance, o de cualquier canción…, puede sustituir frases que se han quedado heladas, suspendidas en un mar sentimientos o, sencillamente, imposibles de traducir del pensamiento.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: