luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ment fàcil/Easy mind/Mente fácil

Quant de propera estic jo, l’ànima, de Déu? El senyal d’això és que me’n recordo de Tu no només en els moments de tristesa o de patiment, sinó també, en els moments de felicitat, d’alegria o de gaudi. Aquest és el més gran reconeixement de que sóc l’ànima que Et pertany a Tu.
SLOGAN: Per a experimentar l’estat d’estar lliure de preocupació, constantment tingueu pensaments de l’ànima i de Déu.
🔵 El Pare no pot suportar veure que alguna cosa sigui difícil pels fills.
Si interiorment sé que tot passa per llei de vida…, tot se’m farà molt més fàcil recordant- Lo a Ell; perquè aquesta connexió és d’energia de la millor: energia Divina.

How close am I, the soul, to God? The sign of this is that I remember You not only in moments of sadness or suffering, but also in moments of happiness, joy or enjoyment. This is the greatest recognition that I am the soul that belongs to You.
SLOGAN: To experience the state of being free from worry, constantly have thoughts of the soul and of God.
🔵 The Father cannot bear to see that something are difficult for the children.
If I know interiorly that everything happens by law of life…, everything will be much easier for me remembering Him; because that connection is of the best energy: Divine energy.

¿Cuánto cercana estoy yo, el alma, de Dios? La señal de esto es que me acuerdo de Ti no sólo en los momentos de tristeza o de sufrimiento, sino también, en los momentos de felicidad, de alegría o de disfrute. Éste es el mayor reconocimiento de que soy el alma que Te pertenece a Ti.
SLOGAN: Para experimentar el estado de estar libre de preocupación, constantemente tened pensamientos del alma y de Dios.
🔵 El Padre no puede soportar ver que algo sea difícil para los hijos.
Si interiormente sé que todo ocurre por ley de vida…, todo se me hará mucho más fácil recordándolo a Él; porque esa conexión es de energía de la mejor: energía Divina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: