luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

5 minuts amb Ukrania/5 minutes with Ukraine/5 minutos con Ucrania

Què podem fer els que no tenim competències en política, diplomàcia, gestió d’exèrcits…? Els pensaments de bons desigs poden dur serenitat a qui més ho necessita. No pensem pas que no hi podem fer res… El pensament és més ràpid que cap giny fabricat per l’ésser humà. Els pensaments es desplacen ni en un segon, és immesurable, arriben a l’acte. Van d’ànima a ànima i si son de bons desigs.., faran la seva feina.

What can we do who do not have skills in politics, diplomacy, army management…? Wishful thoughts can bring serenity to those who need it most. We don’t think that we can’t do anything… Thought is faster than any human-made device. Thoughts do not move in a second, it is immeasurable, they come to the act. They go from soul to soul and if they are well-wishers, they will do their job.

¿Qué podemos hacer quienes no tenemos competencias en política, diplomacia, gestión de ejércitos…? Los pensamientos de buenos deseos pueden llevar serenidad a quienes más lo necesitan. No pensemos que no podemos hacer nada… El pensamiento es más rápido que ningún artilugio fabricado por el ser humano. Los pensamientos se desplazan ni en un segundo, es inmedible, llegan al acto. Van de alma a alma y si son de buenos deseos.., harán su trabajo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on febrer 27, 2022 by in VÍDEOS and tagged , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: