luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Olor de consciència de cos/ Body conciousness smell/Olor de conciencia de cuerpo

A la Índia es parla d’esperits malignes que hi ha en els éssers humans perquè la seva consciència és molt més antiga que la occidental. Malgrat el fet que es digui d’una altra forma no canvia la seva naturalesa. Aquí, a l’Occident, els anomenem: relliscades, errors, costums, tradicions, etc. en definitiva, ens hem acostumat a integrar-los en el més profund perquè els considerem propis de l’ésser humà. Altrament, si encenem la barreta d’incens de consciència d’ànima.., la sentor de consciència de cos fuig i es fa molt més fàcil identificar-los com quelcom postís, quelcom que ens ha atrapat tal i com ens atrapa l’ombra de la manca de sol.

In India there is talk of evil spirits that exist in human beings because their consciousness is much older than the Western one. Although it is said otherwise, it does not change its nature. Here in the West we call them: slips, mistakes, customs, traditions, etc. In short, we have become accustomed to integrating them deeply because we consider them typical of human beings. Otherwise, if we light the incense stick of soul consciousness…, the smell of body consciousness flees and it becomes much easier to identify them as something false, something that has trapped us just as the shadow of lack of sun traps us.

En India se habla de espíritus malignos que existen en los seres humanos porque su conciencia es mucho más antigua que la occidental. A pesar de que se diga de otra forma, no cambia su naturaleza. Aquí, en Occidente, los llamamos: resbalones, errores, costumbres, tradiciones, etc. en definitiva, nos hemos acostumbrado a integrarlos en lo más profundo porque los consideramos propios del ser humano. De lo contrario, si encendemos la barrita de incienso de conciencia de alma.., el olor de conciencia de cuerpo huye y se hace mucho más fácil identificarlos como algo postizo, algo que nos ha atrapado tal y como nos atrapa la sombra de la carencia de sol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: